2777
2789
عنوان

باه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 12185 بازدید | 27 پست
اها مرسی عزیزم

فدات با اب نخوری بهتره نیم ساعت بعدشم چیزی نخوری بهتره ولی باه احتمال دو قلویی رو افزایش میده اگ عفونتم داری بایید اول خوبش کنی بعد باردار بشی ی دارویی هم هست اسمش امادگی رحمه میجوشونیش میشینی توش رحمتو واسه بارداری اماده میکنه /50 درصد زن 50 درصد مرد شوهرتم تقویت کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عفونت نداشتم.یعنی با یه بسته هم احتمال دوقلویی هس؟ واسه مرد چی خوبه؟

باه زنان باعث میشه تخمک گذاریت بیشتر باشه واسه مردا شب شیر عسل قاطی کن بده بخوره فقط یادت باشه شیر داغ نباشه چون عسل سم تولید میکنه بجوشونیش دیگ تخم مرغ زیتون پیاز صبح صبحانه خوبه داروهم تین فیل کاسنی کور خوبه 

دوست عزیز باه زنان من ماه پیش گرفتم پودر ماننده در ظرف...بعد تو اب مخلوط کردم خوردم..نمبشه که بدون اب خورد پودر به دهان میچسبه ..

چطور باید مصرف کرد..هنوز این ماه نخوردم

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
برای تنبلی و تخمدان و تحریک تخمک گذاری هس

ببخشید شما خودتون استفاده کردین؟

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔
خب حتما اونطوری تاثیرش بیشتر باشه.یا لااقل اب‌ کم‌بخور

سلام استارترجان از باه زنان نتیجه گرفتی؟

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

منم خوردم نتیجه نگرفتم فک کنم باید همزمان دمنوش تخم شاهی ام استفاده کنیم این ماه امتحان میکنم ببینم ...

شمانتیجه گرفتید

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️