2777
2789
پسر اصغر خلبان دیگ؟

نه 

خودش خلبانه فرزندم   

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این که پاداش میس که باااااو من امروز یدونه پسته خندوووووون از بین یه عالمه تخمه پیدا کردممممم😂😂😍 ...

ععهههههه تو چه کار خوبی کرده بودی که خدا این پاداش عظیم و بهت داده 😂😂😂

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

استارتر ایشون کیه؟ 

بنظر عصبی میاد ازونا ک یه چی بگی بزنه کتلت شی بچسبی ب دیوار خخخ

نه# به خشونت علیه زنان 😌

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

عکس قبلی رو هم میزاری؟

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست