2777
2789
بستگی داره اطرافیانت چی بگن بعضیا میگن ۳۰ هم کمه😂😂

😂😂😂الان ک فکرشو میکنم میلینم من ک متاهلم بهتر راجبش نظر ندم اصلا چون 100سالگی بهترین سن برای ازدواج😂😂😂

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خواستگار زیاد داشتم چون دوستم نامزد کرده بود منم عجله کردم یوقت ازش عقب نیوفتم😐😂۱۴سالم بودنامزدکردم ۱۶سالم بودعروسی کردم شوهرم دوسال ازم بزرگتره ..

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 
يااحتمالا لگد خورده ن

خیلی بی انصاف نظر دادید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ميدوني چرا؟جون خيلي بي انصاف در مورد شرايطم نظر دادن چون نميتونم درك كنم ك چرا دنبال بدبخت جلوه داد ...

اشتباه کردن که بد قضاوت کردن شما رو

ولی شما هم اجازه نده عده ای با رفتار نادرست رفتار شما رو تغییر بدن

بارها دیده ام که چقدر کامنت مهربون گذاشته اید 

پس آدم نامهربانی نیستید 

❤️

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اشتباه کردن که بد قضاوت کردن شما رو ولی شما هم اجازه نده عده ای با رفتار نادرست رفتار شما رو تغییر ...

رفتار ادما ب ذات و عقيدشونه ك حال ب حال تغيير نميكنه با چهارتا كامنت

ولي احساسات ادم خيلي ظريف تر ازين حرفاس

بارها گفتم خواهشا با بي فرهنكي نياين دم از فرهنگ سازي بزنين

اما من اشتباه كردم ماادما فقط بايد ب زبون خودمون صحبت شه

....‌