2777
2789
مادر شوهرم خیلی زن خوبی اما همیشه با شوهرم دعواش میشه یه فیلمایی اند دوتاشون

چه جالب. من که همیشه دلم می خواد باهم خوب باشند. خودشونم میدونند اما من فقط این وسط اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین. منم هیچ وقت دوس ندارم پسر داشته باشم

بخدا قسم هربار اذیتم میکنن خودش و دختراش میگم خدایا اگه قراره منم مادرشوهر اینجوری ای بشم هیجوقت بهم پسر نده مگه دختر مردم چه گناهی کرده که این حجم از حسادت و کینه و ظلم رو باید تحمل کنه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
بخدا قسم هربار اذیتم میکنن خودش و دختراش میگم خدایا اگه قراره منم مادرشوهر اینجوری ای بشم هیجوقت بهم ...

خداروشکر من دیگه خواهر شوهر ندارم. من که فقط می ریزم تو دلم آخرشم سرریز میشه

چی شده عزیزم. تو بارداری اعصابت بهم نریز

نشد من و ببینن تیکه اراجیف بارم نکنن توعقد ک یسر رو مخمون بودن ک جدا بشیم تا جهیزیه بود ک یسر میگفتن جهیزیه اون بابام زد تو دهنشون خوب برام گرفت حالا سیسمونی خواهرشوهرم هربار بشوهرم میگه فلانی گفت عاشق داداشتم من اعتراض کردم بعد چندبار تکرار اونم گفت داداشات شاید خرابن ک شک بداداش ما داری در صورتی ک فقط گفتم دیگه چ حرفی تکرار میکنی مگه داداشتون زن نداره اون نادانم گفت توچراهی میگی.مادرشوهرمم یسربد گویی پشت سرمن. پیش همسایه هامون چون مادر با مادرشوهرم همسایس الانم ک بارداریم شده باعث لج خواهرشوهرم خودش سقط کرد من بچم ب لطف خدا مونده تاب الان نمیدونم چقدر اینا از خدا بی خبرن شوهرم بعد بوقی ی مانتوپنبه ای گرفت ک زمستونمو سر کنم اخه کاپشن مجردیم رنگش جیغ بود مجلس ختمی بود مجبور بودم سرما تحمل کنم مادره میگه خو میزاشتی عید میخریدی نمیگه بعد دوسال خرید اولته

نشد من و ببینن تیکه اراجیف بارم نکنن توعقد ک یسر رو مخمون بودن ک جدا بشیم تا جهیزیه بود ک یسر میگفتن ...

احساست رو درک میکنم و بهت حق میدم دلخور باشی لما هدف اونا همینطور که خودت میگی طلاق شماست. پس بااز صمیمیت با شوهرت روی اونا رو کم کن.بذار در حسرت دعوا و طلاق بمونند

احساست رو درک میکنم و بهت حق میدم دلخور باشی لما هدف اونا همینطور که خودت میگی طلاق شماست. پس بااز ص ...

خداروشکر ک موندن ولی اینم بگم خودمم دیگه مثل قبل ساکت نیستمو برای اینکه تو خودم نرززم جلو خودشون همون لحظه جواب میدم والا دق مرگ میشم