2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسه اول خواستگاری من چون از راه دوراومده بودن ماشام هم دادیم ولی اولش نسکافه بود ومیوه بعدشم که شام.شیرینی هم جلسه دوم دادیم ازهمون که خودشون اوردن 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

چای یا نسکافه.

شیرینی تر, شکلات, گز وسوهان, 

میوه و آجیل

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

چای شیرینی خشک(من از این تارت کوچیکا که وسطش آجیل داره خریدم نمیدونم چرا ولی میگن معمولا تو خواستگاری عروس شیرینی خشک میزاره و خانواده داماد باید تر بیارن)میوه و آجیل.

یکم زیاد نیست؟!

از من میشنوی بستنی هم بده

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز