2777
2789
عنوان

خانواده ی دوست پسر :)

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسری ک بگه خانوادم راضی نیس خیلی درصدش پایینه که سرانجام داشته باشه.ودختری ک بیش از دوبار بگه خوشم نمیاد ازش.این من نمیگم دکترانوشه گفته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

من این تجربه رو داشتم البته زمانی مجرد بودم ا یکسال منو سرگردون کرد بعد هم گفت اونا خانواده ام  هستن منو بزرگ کردن چشمشون به پسرشونه و تموم شد بنظرم کات کنه بهتره پسرا رو قولشون نمیمونن

خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.

اگه خانواده ها هم موافق باشن فرهنگ شهر ها و خانواده انقدر متفاوت هست ک مشکلات چندین برابر باشه چ برسه خانواده ی طرف هم مخالف باشه و چ بدتر ک اون خانواده خانواده پسره باشن و قرار باشه تو همون شهره پسره زندگی کنن

خانواده شوهر منم راضی نبودن و از فامیل میخواستن عروس بگیرن

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
اگه خانواده ها هم موافق باشن فرهنگ شهر ها و خانواده انقدر متفاوت هست ک مشکلات چندین برابر باشه چ برس ...

اونوقت میشه یکی مثل من از اینجا رونده و از اونجا مونده 

واقعا الان تو برزخم که هر روز و هر شب احساس پشیمونی میکنم و از خدا کمک میخوام