2777
2789
عنوان

اگه تا 24 ساعت........

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 128 پست
یه چندتا ادمو به قتل میرسونم🤔یه سری دزدی کلان و درست حسابی میکنم🤔میرم رشوه میدم چندسال سابقه بسیج ...

چقدر خبیث. خخخ

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنها کاری که میکردم این بود دست همسرم رو بگیرم ببرم یه کشور دیگه که کسی رو اونجا نداشته باشیم شاید بتونیم به دور از مشکلات بقیه زندگی کنیم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
خب اینارو ک میتونی همیشه انجام بد

دو تا بچه کوچیک شیر به شیره نمیزاره عزیزم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
جدا میگی؟ چرا؟

از اول زندگیمون منو مادر و برادرم رو اذیت کرده...عامل بدبختیمونه...هنوزم وجودش مادرم رو عذاب میده...هممون ازش ناراضی هستیم...البته الآن داره یکجورهایی داره تقاص پس میده...اما انقد خره که نمیفهمه علتش چیه...به مادرم گفته خسته شدم میخوام بمیرم...با کشتنش هم اون راحت میشه هم ما...

از اول زندگیمون منو مادر و برادرم رو اذیت کرده...عامل بدبختیمونه...هنوزم وجودش مادرم رو عذاب میده... ...

عزیزم هر چی باسه پدرته راحبش اینجوری حرف نزن خواهری

هعی روزگار🚬