2777
2789
عنوان

کمک 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست
وازلين مخصوص كودكان ب گوش پاكنً بزن بزن تو مقعدش شكمش كار ميكنه اينو ب من دكتر گفته بود

انجام دادم‌ بازم هیچی 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

من دخترم اینجور شد دونیل روغن زیتون تو مقعدش ریختم کار کرد ولی بعدش که بزرگتر بود دختر براش روغن بادام شیرین خوراکی تجویز کرد دومیل میدادم شبها راحت کار میکردسه ماهه بود اونوقت

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه بد نیس؟

ن عزیزم شیاف عوارض نداره ک.

اگه نکرد ۱۲ساعت دیگ یکی دیگه بزار. ولی حتما میکنه.برپایه ابه و مدفوع رو نرم میکنه.هر روغنی هم داری یکم ب مقعدش بزن ک نرم تر بکنه. شکمش رو جهت عقربه های ساعت با دو انگشت ماساژ بده. ب پشت بخدابون و پاهاشو تو شکمش جمع کن و باز کن و دوچرخه بزن با پاهاش.

همه اینا کمک میکنه. 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
اره بچه اولمه ماساژ دادم با همچی ولی فایده نداره 

یک سی سی گلیسرین بزن بهش همون لحظه باز میشه پسرم وقتی20ورزش بوداینجوری شد دکترداد

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲
یک سی سی گلیسرین بزن بهش همون لحظه باز میشه پسرم وقتی20ورزش بوداینجوری شد دکترداد

مرسی الان زنگیدم برام شیافشو میارن مرررسی

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
ن عزیزم شیاف عوارض نداره ک. اگه نکرد ۱۲ساعت دیگ یکی دیگه بزار. ولی حتما میکنه.برپایه ابه و مدفوع رو ...

ممنونم گلم 

زنگیدم ک شیافو برام بیارن بازم مرسی 

ممنونم گلم  زنگیدم ک شیافو برام بیارن بازم مرسی

خواهش میکنم عشقم.چون بچه اولته احتمالا مثل من بلد نباشی.

شیاف رو یخورده خیس کنی کمتر اذیت میشه .با دستت یخورده سوراخش رو نگه دار ک زور نزنه و بیرون نیاد بعد بغلش کن و راه برو.

این شیاف بین ۱۵تا۶۰ دقیقه عمل میکنه 

یکم ک بزرگتر شد بازم این مشکل رو داشتی چون من خیلی تجربه کردم بهت میگم: پارافین خوراکی بخر . یه مایع مثل روغنه روزی یکی دو بار ی قاشق  مربا خوری بده بهش بخوره بعد غذاش زود خوب میشه. یا با قطره چکون وارد مقعدش کن و یدونه قطره چکون بریز تو مقعدش اینم خیلی خوب ج میده.

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
خواهش میکنم عشقم.چون بچه اولته احتمالا مثل من بلد نباشی. شیاف رو یخورده خیس کنی کمتر اذیت میشه .با ...

مممممنووووونم ازت خواهرمممممم هزارتا تشکر شیاف گذاشتم بعد از ۵ دیقه دسشویی کرد 😙😙😙😙

قربونت دوست گلم 

شیاف گلیسیرین گذاشتم خوب شد دسشویش اومد 

یه دنیا ممنون 😙

مممممنووووونم ازت خواهرمممممم هزارتا تشکر شیاف گذاشتم بعد از ۵ دیقه دسشویی کرد 😙😙😙😙 قربونت دوست ...

خواهش میکنم عزیزدلم.😙😙😙😙خیلی خوشحال شدم