2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته مدیکور برای من مثبت کاذب یعنی هاله دار زیاد داشته ولی برای بعضیا خوبه

واقعا؟؟؟؟کدوم مدلش قطره چکونیه؟؟؟؟؟؟یعنی الکی میزنه مثبت

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
ای جون راستی امروز موعدت بوده  دوروز قبل من خوبی عشقممممم

فددات شم عزززیزم.ممنونم تو خوبی

اره از صبح تا حالا افتادم تو جا.همش نگرانم پری شم.دلمم هی غور غور میکنه همیشه قبل پری این مدلیم قل قل میزنه .حالا نمیدونم 

خودت چه خبرااا

سلام خوبی مریم جون.میبینی سوالمو خخخ.خیلی حالت ههای پری دارم

قربونت گلم

خب بارداری هم برای بعضیا علائمش مثه زیر دل درد پریودی و کمر دره 

ایشالا خیره و علائم بارداریه

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
ایشالا که مثبته خیلی بده این جوری  آزمایش نشون نمیده الان؟؟

ازمایش باید از ۱هفته بگذره تا ۱۰ روز ولی برای بعضیام همون دو روز زود جواب میده .یکم دیت نگه دار برای آز فعلا بی بی بزن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
واقعا؟؟؟؟کدوم مدلش قطره چکونیه؟؟؟؟؟؟یعنی الکی میزنه مثبت

هاله کمرنگ میندازه قطره چکونی البته من زود میزنم روز موعد یا دو سه روز قبل موعد میزنم که هاله میندازه, بعضیاشم بعد چند ساعت هاله پرنگ تر میشه این ماه روژان قطره چکونی گرفتم پنج روز مونده به موعد منفی زد فکنم درسته چون دو روز قبلش مدیکور زدم باز یکم هاله انداخت 6 بهمن موعدمه التماس دعا

نواریش که سه روز قبل موعد دوتا خط پرنگ شد چند ماه پیش

فددات شم عزززیزم.ممنونم تو خوبی اره از صبح تا حالا افتادم تو جا.همش نگرانم پری شم.دلمم هی غور غور م ...

منم تکرر ادرار و و عطش و احساس تشنگی و کسلی و بیحالی شدید داشتم همه علائمام تا یه هفته پیش بود الان همش از بین رفته فقط کسلی و بیحالی دارم

بچه ها من صورتم خیلی باد کرده از علائم بارداریه؟؟

نشنیدم تاحالا گلم

دیدم بعضیا از چهار پنج ماهگی پا و دست. و بینیشون ورم میکنه فقط

بعد میگن بی بی رو صبح ناشتا باید بزنم؟؟؟

ادرار صبحگاهی باشه, ناشتا خیلی مهم نیست

از خاب بیدار شدی بزن گلم

نشنیدم تاحالا گلم دیدم بعضیا از چهار پنج ماهگی پا و دست. و بینیشون ورم میکنه فقط

من خیلی باد کرده صورتم نمیدونم چرا بعضی وقتاهم دلم پیچ میره و کمرم درد میگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز