2777
2789

نذر کرده بودم چهار دست وپاراه رفتن و راه رفتن دخترمو ببینم براش شعله زرد درست کنم تو یه روز خاص پخش کنم....که قسمت شد که دخترم بره به آسمونا و من نذریشو تنهایی و بدون اون تو ایام فاطمیه ادا کنم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

😢😢

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خودش بود که بزارم کنار شعله زردها و عکسشو بگیرم نه عکسشو بهم دادن،مجبور شدم کنار اعلامیه هاش عکس بگیرم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

دعا می کنم عزیزم.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

الهی بمیرم واسه دلت .نممیتونم بفهمم چ حالی داری اما میدونم تو دنیا بدتر ازاین نیس ک جگر گوشت و ازدست بدی خدا بهت ارامش و صبر بده.

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم