2777
2789
عنوان

منه حسود😑

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 76 پست
من نمیدونم جاریم سیکل داره یانه...البته علت عدم ادامه تحصیلش لج مامانش بود...باهاش قهر کرد...به خاطر ...

همون اول گفتم که باید یه مشکلی باشه اخه الان امکانات خیلی بیشتر شده اکثرا حتی اگر به درس علاقه نداشته باشن هر طوری هست دیپلم میگیرن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا انقدر بدبخته و احمقه میره شبیه لوازم بقیه میخره نباشه سفارش میده 😕 ب مامانم گفت از کجا گرفتی ...

من فقط میخوام عقد و عروسیم‌بشه و حرف و نقل نباشه که قهر کردن‌فامیل‌عروس‌و‌اینا

بعدش باهاشون قطع رابطه کنم

با هرکی که حالمو بد‌میکنه🤗

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
همون اول گفتم که باید یه مشکلی باشه اخه الان امکانات خیلی بیشتر شده اکثرا حتی اگر به درس علاقه نداشت ...

نه نگرفت خودم شاهدم رشتش فک کنم امور اداری بود بعدش تغییر رشته داد رشته دختر عموی دیگم انسانی بود گف کتاباشو دیدم ب اون علاقه دارم  درسای انسانیم نتونس پاس کنه عکسای دانشجوییمو دید اینجا پیراپزشکی خوندم بعد گف وای چ محیط کلاساستون باحاله اکثرا ازمایشگاه بودیم بعدش گف کتابای تجربی رو بده بهم دادم بعدش اونم ادامه نداد همینجوری موند 😕

من فقط میخوام عقد و عروسیم‌بشه و حرف و نقل نباشه که قهر کردن‌فامیل‌عروس‌و‌اینا بعدش باهاشون قطع راب ...

اخه من بخام ازدواج کنم تا عصر 10تا مثل شوهر اون هست واسم😠😠😠😠

من فقط میخوام عقد و عروسیم‌بشه و حرف و نقل نباشه که قهر کردن‌فامیل‌عروس‌و‌اینا بعدش باهاشون قطع راب ...

منم از فامیلای بابام خوشم نمیاد...بیشتر به خاطر اینکه خیلی خاله زنکن و زندگی مامانمو خراب کردن...روز عروسیمم عمم به مادرم گفته چرا ناراحته...در حالیکه چهره ی عادیم اینجوریه...کلا دنبال بهانه ان...از قبل میخواستم که دیگه بعد ازدواج نرم خونشون...تا حالا که موفق بودم خداروشکر...

اخه من بخام ازدواج کنم تا عصر 10تا مثل شوهر اون هست واسم😠😠😠😠

بعضیاهاعزیزم  توهم خود‌گنده بینی دارم

ما اصفهانیا عذر میخوام به این ادما میگیم (خود که که پندار)

یعنی خیلی خودشونو بالا میبینن

که که ام‌معنیش همون پی پی هستش

باید اینارو بزاری به حال خودشون تا به توهمشون برسن اینا به هیچ عنوان درمان نمیشن😕

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
منم از فامیلای بابام خوشم نمیاد...بیشتر به خاطر اینکه خیلی خاله زنکن و زندگی مامانمو خراب کردن...روز ...

من از فامیلای بابام و مامانم هر دو ور‌  داریم از این‌ادما

و بقول مشاوره میگفت‌مجبور‌نیستی با اینا رفت و اومد کنی‌و خودتو ناراحت کنی🥰

انقد بهم حسادت نکنین بابا...چیه استارتر اینهمه پول داره تحصیلات داره...چرا به من حسادت میکنه نمیدونم ...

😂😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
نه ووووولللل کنننن(به زبان نقی و تقی و اینا‌خوانده‌شود😁)😤😤😤😤😤میخوام برم سیاه کبودش کنم همچین ب ...

اصن بزن لهش کنی😂😂😂😂

تو‌ حق دارییییییی😬😬😬

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
اصن بزن لهش کنی😂😂😂😂 تو‌ حق دارییییییی😬😬😬

☹️😂😂😂😂اخه واقعا هم‌ادم حق‌داره

نمیخوام نسبتمو بگم با اون ادم ولی مامانم جهیزیه خواهرمو داده بود بعد جهاز چینی داشتیم ما

خدایی جهیزیه خواهرم کامل بود و قشنگ خداروشکر

دوتا دختر‌داره

دید‌دختراش دارن قیلی ویلی میرن و اعصابشون خورده و‌رفتن تو‌هودشون

کشید بچهاشو کنار جلو ما و‌یواشکی داشت میگفت جهیزیه شما بهتره

ناراحت نباشینا😕😐😂

☹️😂😂😂😂اخه واقعا هم‌ادم حق‌داره نمیخوام نسبتمو بگم با اون ادم ولی مامانم جهیزیه خواهرمو داده بود ...

دلداری دادنشم مث‌ خودش گنده😂😂😂😂

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دلداری دادنشم مث‌ خودش گنده😂😂😂😂

همه ام از خودش و بچهاش متنفرن😐ارایششون رفتارشون همه چیشون کلا خیلی بد جوره

یه چیزیم که بهشون میگیم میگن شما خسادت میکنین😕