2777
2789
به نظرتون بچه اول برای اینکه در آینده تنها نباشه ، بچه دوم گزینه خوبیه ؟(چون بالاخره هم خون هستن ) ولی از یه طرف هم باید در نظر داشت که از کجا معلوم با هم خوب باشن و برای هم مفید باشن ، تضمینی هست ؟

من خیلی نگران تنهایی دخترم هستم .........

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
خیلی از نگرانی ها به جاست ، ولی اینکه نگران بابشیم که شاید باهم بد باشن رو نمی تونم درک کنم؟ چرا با هم بد باشن؟ اگه خوب هدایت بشن صد در صد در آینده به درد هم می خورن! من خودم تک فرزندی دوست ندارم ولی شوهرم می گه یکی باشه که هرجای دنیا خواست بره و هر کاری خواست بکنه بتونیم پشتش باشیم :| البته به نظر من 2 تا هم باشن می شه همه کار براشون کرد
توی مسافرت و دوره نوجونی و ... تنها نیستند ، و به همدیگه کمک می کنن ، ... خیلی مزیت داره ، البته برای مامان و بابا سخت تره ! ولی به نظرم برای بچه ها بهتره در آینده !
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
من دقیقا به خاطره همین موضوع بچه ی دوم رو اوردم که خداروشکر هم جنس هم هستن بیشتر به درد هم میخورن

خیلی خووبه از همین سن پسرم از تنهایی در اومده و خیلی خوشحاله

ای جان ای جان ای جان دارم میام به ایران😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم دلیل خوبی نیست
من خودم تک بچه ام
دخترم هم می دونم تک میمونه
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
سلام

برادرم فوق لیسانس روانشناسی هستش واین حرف را هفت سال پیش درپاسخ به خواهرم که آن موقع یک فرزندداشت گفت
که اگر می خواهی درتربیت بچه ات موفق تر باشی یکی دیگه بیار چون اونطور ی باهم مشارکت دارند بازی می کنند ...اما شما چون مادری دربازی به نفعش ممکنه خودتو ببازونی که اون خوشحال بشه اما یک بجه دیگرکه باشه باهم مقابله می کنند همکاری می کنند یاد می گیرند باهم که.........

خلاصه نه برای آینده برای همین کودکیشون هم خیلی خوبه ومشغول میشن ماتجربه تک فرزندی رادراطرافیانمان داشتیم وهمین طور دوسه فرزندی ....تک فرزندی خیلی بنظرم سخت وبد میاد بجه باید منت بجه های دیگروهم بکشه باهاش بازی کنند......
آمده ایم تا زندگی کنیم که قیمتی پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
سلام نونیش جان

ایشکال نداره اونایی هم که می ذارن برای ده ساله دیگه چشم بهم بزنی همشون بزرگ شدن ودربزرگی بدرد هم می خورند ولی خب توکودکی به قول شما دیگه بدرد کار هم نمی خورند... مسائل اقتصادی هم بهونست اگر واقعا کسی دلش بجه بخواد میاره خدای اونم بزرگه ...
آمده ایم تا زندگی کنیم که قیمتی پیدا کنیم، نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
اگه آدم دو تا می خواد نهایت فاصله 5 سال به نظر من.بقیه اش هوس پدر و مادره نه اینکه بچه ها به درد هم بخورن ... فکر کنم یه پسر 20 سال به چه درد یه دختر 10 ساله می خوره؟
پرنسس زیبای من،آیسان،12تیر92متولد شد
دنیای من خواهرام و برادرم هستن خیلی دوسشون دارم خیلی یعنی اگر نباشن هیچی تو زندگی ندارم
خواهر و برادر البته خوبش نعمت بزرگی هستن ما سه تا خواهریم که واقعا واقعا فقط جسممون جداست و روحمون یکیه عاشقشونم و از خدا براشون بهترینها رو ارزومندم
نمی دونم بگم تربیت یا چی ولی دوستای من که تنها بودن واقعا ادمهایی هستن که نه فداکاری بلدن نه از خودگذشتگی چون کسی نبوده که بخوان باهاش تقسیم کنن و ... و بسیار جاه طلب و خودخواه هستن البته نه همشون و قطعا هر کس که تک فرزند باشه اینطور نخواهد بود ولی خوب متاسفانه بیشتر کسانی که من دیدم اینطور بودن یعنی تو جامعه هم نتونستن یه دوست خوب باشن و یه دوست خوب پیدا کنن
روح پدرم شاد که استاد مرا گفت / فرزند مرا عشق بیاموز و دگر هیچ
من هم گفته هام رو تصحیح کنم که ما چهارتا بچه که بودیم تا سرحد مرگ دعوا می کردیم و همدیگه رو می زدیم یه جور می زدیم که طرف مقابل دیگه از جاش پا نشه ای حال می داد
روح پدرم شاد که استاد مرا گفت / فرزند مرا عشق بیاموز و دگر هیچ
اگه دلیلمون فقط این باشه که بچه اول تنها نباشه نه درست نیست

بچه دوم یه انسانه و شخصیت مستقل خودشم داره به اندازه بچه اول رسیدگی و توجه و حوصله و هزینه می خواد

یه جنس دست دوم نیست که فقط بیاد و بچه اول رو سر گرم کنه

خودمو توی موقعیت بچه دومی تصور می کنم که مثلا از مامانم بپرسم چرا من رو بوجود آوردید اونم بگه

برای اینکه خواهر یا برادرت تنها نباشه اون وقت کلی حس حقارت می کنم

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود