برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
من الان ۳ماهه اقدام کردم اما شوهرم اصلا همکاری نمیکنه امروز رفتم لباس شب شیک خریدم صداش کردم میگم بیا برات بپوشم میگه بذار تلوزیون ببینیم بعدش.اومدیم تو حال تلوزیون ببینیم بعد خوابش برده،صداش میکنم میریم تو اتاق بخوابیم بعدش خوابش میپره دوباره هیچی نمیگه و میره با گوشی کار میکنه تا دوباره خوابش ببره،اصلا انگار نه انگار،من عاشق بچم اما تو این ۳ماه هفته ای ۱ بار بوده،میدونه باید بعد تموم شدن پریودیم زود به زود انجام بدیم اما اصلا براش مهم نیست منم بلند شدم لباس خوابو پاره کردم پرت دادم گفتم اصلا برای چیه منه بچه که غرور زنونمو دارم زیر پا میذارم بخدا مونده دیگه التماسش کنم،بفدشم با گریه از اتاق زدم بیرون میرم توالت تا یکم اروم شم بعد میبینم صدا خروپفش کل خونه رو برداشته،
اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
خانوما کسی هس احتیاج ب وکیل داشته باشه تو همدان من سراغ دارم خوبشو
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii