2777
2789
عنوان

دیوونم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 218 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲ تا زن ۳ تا مرد فامیلای دور شوهرمن

این زن و مرد ها چ سنی و سالن؟

ببخشید بخدا خیلی برام‌سؤال؟

چ نسبتی با همدیگه دارن‌مهمونا؟

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
نه تازه میخوان فیلم ببینن

وای خدایا

تو برو‌تو‌اتاق بچه‌هاتو‌بخابون‌اگه اتاق دارین

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت

متنفرم از مهمان بد موقع خدایا

همیشه دوستدارم‌مهمان از شب قبل خبر بده

اینجوری احترامش‌هم دو چندان

سر زده خیلی بدم‌میاد

کوکی شکلاتی

من عاشق شیرینی ام ولی شوهرم نه وایی شب یلدایی یک عالمه خواهرم شکلات اورد برام ی جعبه داشتم همه رو ریختم توش هرروز میارم میخورم هرکی هم میاد سریع اون جعبه رو میارم انقدر میخندن از وقتی عروس شدم شیرینی نپخنم دیگ اخه پول برق شدید زیاد میاد 😂انقدر کم برق مصرف میکنم تازه تخفیف کم مصرفی هم میگیرم تا شوهرم میرخ سرکار گاز و برق و کلا خاموش میکنم 

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊
من عاشق شیرینی ام ولی شوهرم نه وایی شب یلدایی یک عالمه خواهرم شکلات اورد برام ی جعبه داشتم همه رو ری ...

برعکس شوهر من عاشق شیرینیه هر هفته درست میکنم

من عاشق شیرینی ام ولی شوهرم نه وایی شب یلدایی یک عالمه خواهرم شکلات اورد برام ی جعبه داشتم همه رو ری ...

خوشبحال شوهرت والا

خوشبحال شوهرت والا

خیلی دعوام میکنه سر این موضوع ولی دست خودم نیست 

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊