2777
2789
عنوان

دیوونم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 218 پست
اینا هم دقیقا همین طوری هستن هر چی جلوی دستشون باشه میخورن به خوراکی بچه هام هم حمله میکنن

😂😂😂از اسارت اومدن پس مراقب باش تو و شوهرتو نخورن شب اگ موندن حتما مراقب خودتون باش😂😂😉

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂از اسارت اومدن پس مراقب باش تو و شوهرتو نخورن شب اگ موندن حتما مراقب خودتون باش😂😂😉

بعید نیست نصف شب مارو هم بیان بخورن😂شوهرم خیلی ریلکسه من اعصابم خیلی خورد شد همه ی مردا همین جورین؟

بعید نیست نصف شب مارو هم بیان بخورن😂شوهرم خیلی ریلکسه من اعصابم خیلی خورد شد همه ی مردا همین جورین؟

شوهر منم اینجوری ریلکس و اروم حتی ی مدت مهمون دعوت میکرد ب من نمیگفت باهاش صحبت کردم خوب شد ولی ما کلا خونمون مهمون نمیاد چون با خانواده شوهرم قهریم واحد روبروی مادرشوعرمم گفته کسی حق نداره خونه من بیاد منم راحتم کار منو راحت کرده😂😂😂

هزاربار خوردم زمین هزاربار پاشدم بازم بخورم زمین بازم پا میشم چون من خدارو دارم بجنگ برای زندگیت😊

چجوری میتونن انقدر حرف بزنن وای ادم انقدر پر حرف

شوهر منم اینجوری ریلکس و اروم حتی ی مدت مهمون دعوت میکرد ب من نمیگفت باهاش صحبت کردم خوب شد ولی ما ک ...

مردا کلا ریلکسن ما میترکیم از عصبانیت اونا میگن میخندن😂

بهتر راحت شدی

خیلی پر حرفن کافیه یه کلمه بگه آدم از یه کلمه ده تا جمله درمیارن

مثل بابایی من 😂😂از سرکار ک میومد من جیم میشدم تو اتاق یعنی بحرف میگرفتا تموم مگ میشد شوهرمم پر حرف الان جدیدا سوال داره میگ ب تو نمیگم زنگ میزنه مادرم با اون حرف میزنه خواب میبینه زنگ میزنه مادرم یکساعت حرف😂سر این موضوع مادرشوهرم از حسادت داره دق میکنه میگ بچمو دعایی کردین چسبیده ب شماها گفتم اگ تونستی پسرت و اینجور ک من مراقب همچیشم باشی مال تو بخدا 75بود الان 94کیلو انقدر مراقبشم بهش میرسم بخدا مجرد بود غذا درست نمیداد بهش

مثل بابایی من 😂😂از سرکار ک میومد من جیم میشدم تو اتاق یعنی بحرف میگرفتا تموم مگ میشد شوهرمم پر حرف ...

از دست مادر شوهرا بهش توجه نکن هر چی میخواد بگه

شوهر من زیاد حرف نمیزنه بیشتر گوش میکنه من پیش شوهرم خیلی پر حرف میشم 😂 مخشو میخورم بیچاره فقط گوش میکنه

از دست مادر شوهرا بهش توجه نکن هر چی میخواد بگه شوهر من زیاد حرف نمیزنه بیشتر گوش میکنه من پیش شوهر ...

من اصلا تحمل پر حرفی و ندارم