2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
لباسشو كم كن تندتند پاشويه كن ولي سرما نخوره

کجاهاش دسمال خیس بزارم فقط پاهاشو سرش؟

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اگه حنا داری یه مقدار با سرکه مخلوط کن بذار کف پاش بعد بیست دقیقه بشور انشاالله پایین میاد یه دستمالم با ولرم و نمک بذار رو پیشونیش

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
سلام عزیزم اگه حنا داری یه مقدار با سرکه مخلوط کن بذار کف پاش بعد بیست دقیقه بشور انشاالله پایین میا ...

ممنون از راهنماییت

ساعت11دادم نمیاد پایین

رو سرش و پیشونیش اصن پارچه نزاریا .بزار مچ پاش یا شکمش.پارچه سرد اصلا نباشه.لباسشم کم کن .شیرش بده مرتب

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
رو سرش و پیشونیش اصن پارچه نزاریا .بزار مچ پاش یا شکمش.پارچه سرد اصلا نباشه.لباسشم کم کن .شیرش بده م ...

من همش رو سرش میزارم

چرا نزارم

پاهاش رو ببر زير اب متوسط بگير رو سرش زياد پارچه نزار سينوزيت ميشه از پا زودتر تب پايين مياد

واقعن ازت ممنو نم بابت راهنماییت

ایشالا خدا هر چی میخای بهت بده

واقعن ازت ممنو نم بابت راهنماییت ایشالا خدا هر چی میخای بهت بده

قربونت عزيزم نگران نباش يكم تب طبيعيه هيچي نميشه  يه شب هم تموم ميشه اگر محل تزريق داغه اونجا هم كمپرس خنك نه زياد يخ چند دقيقه بزار بعد بردار اينكارو يكم تكرار كن مرتب نزار كمپرس بمونه سفت ميشه

قربونت عزيزم نگران نباش يكم تب طبيعيه هيچي نميشه  يه شب هم تموم ميشه اگر محل تزريق داغه اونجا ه ...

دماسنجو زیر بالش میزارم میگه36.4

تو دهنش میزارم میگه37

چیکار کنم دیگه پاشویش اینا نکنم

کدومش درسته

دماسنجو زیر بالش میزارم میگه36.4 تو دهنش میزارم میگه37 چیکار کنم دیگه پاشویش اینا نکنم کدومش درست ...

همون ٣٧هست لازم نيس بزاري اگر ديدي بالاتر رفت يا داغ شد اون وقت بكن

من همش رو سرش میزارم چرا نزارم

تن شویه کردن کودک با گذاشتن پارچه، و حوله مرطوب شده با آب 20 تا 22 درجه سانتیگراد، به شکم، ران ها، و دست های کودک انجام می شود کودک را پاشویه نکنید یا روی پیشانی او دستمال تر قرار ندهید. این نوع پاشویه کردن موجب احساس سرماسرما شدن در کودک می گردد و تب او را چندان پایین نمی آورد.

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا