2777
2789
عنوان

کفش عروسی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 45 پست
پس چیکار کنم قدم نسبت به شوهرم ضایع نباشه😭😭

چرا ضایع کوتاه‌تر از همسرت باشی خیلی هم قشنگه که😃😍 من که فکر می‌کنم ۱۰ تا ۱۵ سانتی خوبه. ولی هرچی گرفتی حتما قبلش تو خونه چندیییینننن بار هرروز هرروز بپوش راه برو برقص تمرین کن. و یه پیشنهاد دیگه، یه کفش تخت راحتی سفید هم روز جشن همراهت باشه. چون تو عکسا و فیلم‌برداری دونفره که قطعا پاشنه بلند می‌پوشی ولی یه موقع در طول جشن اگر خسته شدی بتونی اون رو عوض کنی تخت بپوشی. 

💙صدا کن مرا... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقيقا منم ١50ام شوهرم 180 عروسيم كفش 15سانتي پوشيدم البته خيلي خيلي راحت بود چون لژ داشت 

ولي توي باغ يه كم اذيت شدم براي باغ كفش يه كم كوتاه تر ببر اذيت نشي

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
بااین اختلاف قدی کفش سی سانتی بپوشی مشخصه گلم چرابرات مهمه توبهترین روزت ی کفش سخت بپوشی ک اذیت بشی ...

سي سانتي بپوشه هم قد ميشن كه😁😂

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
اره پاشنش هم راحت به نظر میاد اما تاحالا نپوشیدم 😕

از اینایی ک لژداره بخر راحته فک کنم

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

عزیزم بنظر خودم مرد همیشه باید بلند تر باشه قشنگ تر به نظر میاد حالا پاشنه دار بپوش ولی نه ۲۰ ساااااانتی ۷سانتی هم کافیه گلم....امیدوارم خوشبخت شی جیگرم😚😚

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙