بنظرتون صندل20سانتی بپوشم میتونم راه برم و برقصم؟؟؟؟😤شنیون رو به بالا خوشکله یا نه؟صورتممم گرده اگه مدل شنیون خوشکل دارین بفرستین برام😘ممنون میشم راهنماییم کنید 😍
چرا ضایع کوتاهتر از همسرت باشی خیلی هم قشنگه که😃😍 من که فکر میکنم ۱۰ تا ۱۵ سانتی خوبه. ولی هرچی گرفتی حتما قبلش تو خونه چندیییینننن بار هرروز هرروز بپوش راه برو برقص تمرین کن. و یه پیشنهاد دیگه، یه کفش تخت راحتی سفید هم روز جشن همراهت باشه. چون تو عکسا و فیلمبرداری دونفره که قطعا پاشنه بلند میپوشی ولی یه موقع در طول جشن اگر خسته شدی بتونی اون رو عوض کنی تخت بپوشی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بيا قسمت كنيم دردی كه داری بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗
عزیزم بنظر خودم مرد همیشه باید بلند تر باشه قشنگ تر به نظر میاد حالا پاشنه دار بپوش ولی نه ۲۰ ساااااانتی ۷سانتی هم کافیه گلم....امیدوارم خوشبخت شی جیگرم😚😚
خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙