2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 54 پست
یه بار از اول تاپیکاتو بخون ،بخدا حالمو بد کردی 😢😢اگه بعد این بچه دارنشی چی؟؟

باورت میشه حالم بده؟

باورت میشه من از فروردین دارو مصرف کردم

بخدا نمیدونم چمه

اگه الان بیاد خوشحال نمیشم

فک میکنم زندگیمو‌بهم میزنه

من کسی ندارم دردمو بهش بهم وگرنه اینجا نمیومدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری با نظرات بقیه ندارم ولی من یه جوری میشم حس کنم یکی تو دلمه😐از همه بدتر تکون بخوره یه وقتا.(مخ ...

متاهلی؟

من اول میخواستم الان نمیخوام

فک کیکنم بیاد همه ی رو بهم میریزه

قبلا به خوبیاش فکر کردم

الان بدیاش اومده تو ذهنم

دارم دیوونه میشم

اب زعفرون بخورم میره؟؟؟

شما نمیخا تو کار خانما دخالت کنی عمه بزرگ جان:)

عمه جان جونم  براتون بگه من 8 ساله تو کار خانمها مستقیم و 15 سال غیر مستقیم دارم دخالت میکنم .و افتخار میکنم به این دخالت .یا حق 

اخه شوهرم میگه من اگه نتونم از هزینش برام چی؟ میگه دیگه روزای ۲تایی تموم‌شد بچها حرفاش حالمو خراب ...

خدا خودش داده خودشم روزیشو میرسونه .بهش بگو نگران این چیزا نباشه

آره روزای ۲تاییون تموم شده ولی کلی روزای بهتر در انتظارتونه.مگه میشه بچه بیادو تو زندگی شادی نیار؟

منفی بافی نکن عزیزم

اخه شوهرم میگه من اگه نتونم از هزینش برام چی؟ میگه دیگه روزای ۲تایی تموم‌شد بچها حرفاش حالمو خراب ...

مگه شوهرت خبر نداشت که جلوگیری نمیکنی که الان این حرفا رو بزنه

خدایا بابت هدیه ای که تو وجودم کاشتی ممنونم  
متاهلی؟ من اول میخواستم الان نمیخوام فک کیکنم بیاد همه ی رو بهم میریزه قبلا به خوبیاش فکر کردم ا ...

نکن این کارو احتمال اینکه بعدا باردار بشی خیلی میاد پایین کاری نکن یه عمر. حسرت بخوری و راه برگشتی نباشه .

منم اولش فکر میکردم که دردسره بچه ولی خانمهایی رو میبینم همینجا با دوتا بچه بهترین زندگی رو دارن با اطرافم میبینم همراه با بچه بازم فعالیت دارن تازه ترگل ورگل تر شدن فقط به مدیریت خودت بستگی داره .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
خدا قهرش میاد الان همش میگم کاش نمونهههه چرا اینجوریم اخه😭😭😭

نه عزیزم اکثرا اینجورن منم خودم خواستم اما کلی هرروز گریه میکردم نترس بخاطر بدنته داره شرایطومیپذیره مبارکه من میگفتم خداااااا چیکارکنم بعدکه رفتم توماه پنجم حالم گفتنی نبود عالی بود صبح ها زردآب بالا میاوردم اما روحیم بهتربود 18 سالم بود الان بادخترم کیف میکنم انشاءالله خداصبرشم میده

.