2777
2789
عنوان

برادرشوهر بی ادب😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم منظورش از لحاظ اخلاق و رفتار و کردار بوده فکر نکنم منظوربدی داشته باشه .شاید اخلاق شما زبون زده گفته یعنی یکی باشه مثه شما

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

ای خدا آخه بیشعور بزار اون یکی بره بعد به فکر دومی باش به مادرشوهرو پدرشوهرت هیچی نگو اگه زندگیه برادر شوهرت درست بشه بعید نیست به جاریت بگن و جاریت باهات لج کنه دعوا بشه همه چیزم میفته گردنت فقط غیر مستقیم و با صحنه سازی و شوخی به شوهرت بگو داداشت چه خوش اشتهاس میگه برام زن پیدا کن با خنده بگو اس داده زن داداش یه زن مثل خودت برام پیدا کن اگرم شوهرت عصبی شد قسمش بده به خانوادش نگه دعوا نندازه

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

ای خدا آخه بیشعور بزار اون یکی بره بعد به فکر دومی باش به مادرشوهرو پدرشوهرت هیچی نگو اگه زندگیه برا ...

عمراااا ک بتونه نگه خیلی حساسه رو این چیزا

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
ن اصلاااا ساده نیس .... ب همسرم بگم اختلاف شدیدی پیش میاد😟 جوابش ندادم ولی واقعا بهم برخورد

عزیزم اگه به همسرت نگی و از جای دیگه بشنوه واسه تو خیلیییییی بد میشه حتما باید با همسرت بگی اگر زندگیتو دوست داری

💚💙💜💛
عمراااا ک بتونه نگه خیلی حساسه رو این چیزا

میدونم چی میگی شوهر منم اینجوریه ولی بهش بگو سوتفاهم میشه الکی دعوا میشه جاری باهام دشمن میشه به شوهرت بگو فقط خودت یه تذکر به برادرت بده یه کم شعور داشته باشه 

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

نمیدونم چرا بااینکه زود به مردا شک میکنم اما احساس کردم منظور بدی نداره،،،به نظرم اون فک میکنه شما خیلی خوبی ودوس داره یه زن خوب مثل زنداداشش گیرش بیاد...البته به نگاهها ورفتارای دیگشم بستگی داره ،اگه غیراز این کار دیگه یا حرف دیگه قبلا زده باید بهش شک کنی