2777
2789
عنوان

چند سالتون بود نامزد کردین؟ خودم ۱۷ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 118 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ۱۶نامزد کردم ۱۷ ازدواج هجده بچه دار شدم به کسی هم ربطی نداره خیلی خوشبختم😜😜☺☺الانم ۲۳سالمه بچه ...

مفتخر باشی 😄  ولی منم دو تا بچه دارم به نظر کار افتخار امیزی نیست

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
وای من یه سره آنشرلی وجودی میبینم

خخخ اره اونام دوست دارم

من و تو حالا حالا اماده ازدواج نیستیم بریم به عروسکامون برسیم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

۲۲ نامزد کردم 

البته نامزد ادلیم ۲۱ بود ک بهم خورد سال بعدش دوباره شوهرم اومد نامزد کردبم ۲۲ هم عروسی کردم

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
شوهر دختره ۲۸ شوهر خودمم ۲۶

وای خدای من یعنی 16سال اختلاف سنی دارن?این چه زندگیه تو تو شرفشون تو توروی هردوخانواده 

وای فکر کن وقتی 20سالش شد8ساله ازدواج کرده بچه قد نیم قدم داره

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

۱۵اگه زمان برمیگشت میزاشتم وقتی درسم تموم شد

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
خخخ اره اونام دوست دارم من و تو حالا حالا اماده ازدواج نیستیم بریم به عروسکامون برسیم    

وای اره الان خرسکم بیدارشده گشنشه  

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!