2777
2789
عنوان

عروسداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 108 پست
در آستانه اشم

من مطمئنم شما خودتم در جایگاه عروس بودی 

ببین از دید یه عروس اگر مادر شوهر هر کدوم از این کارا و حرفا رو میزد شما میپسندیدی یا نه 

اونوقت همون کارو بکن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در آستانه اشم

مادرشوهر من خيلي خوبه تنها دليلشم اينه كه كلا هيچ چيزي رو بزرگ نميكنه

زنگ بزنم يا نزنم برم يا نرم

يه بارم نشده گلايه كنه

بخاطر همين منم دوس دارم همه چيزو به بهترين نحو رعايت كنم 

اين احتمالا عروسه ايندتونه😂😂

نه بعیده عروس من طفلک بی زبونه البته اگه اره بگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کمک هاتون بیشتر در راستای خواسته هاشون باشه  

ببخشید بعضیا کنجکاوی کردن تو زندگی پسرشون رو هم کمک ( از نوع فکری ) میدونن

که ما عروسا بهش میگیم فضولی و دخالت 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
حد تعادل رو نگه دارین. مثلا ماهی یه بار یا دوهفته ای یه بار. هر چی هم بلد نبود نمی خواد بهش بگین.&nb ...

من که اصلا اهل یاد دادن نیستم به دخترم هم میگم خودت یاد میگیری چه برسه به عروس

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیز من هر کی اگه یاد بگیره سرش تو زندگی خودش باشه از این مشکلا براش پیش نمیاد قربونت.

تا نظر نخواستن نظر نده از خوشحالیشون خوشحال باش آروم و ریلککککککس زندگیتو بکنن اگه یه وقت دعواشونم آوردن اونجا طرف هیچکس رو نگیر تو هیچیم نظر نده بگو خودتون میدونید. 

مادر شوهر میخوادبشه😏😏

عیب داره