2777
2789
عنوان

سود بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 32 پست
وا چه قدر بد  دیگه روز شمار برداشتن   خوب باید ماه شمار زیاد کنند سودو حداقل

اره خیلی بد شد . من قبلا مثلا روز ۷ هر ماه قسط داشتم بانک سینا پول رو از یکم میریختم تو کارتم تا روز ۷ خود بانک برداره . واسه همین ۷ روز هم سود میداد خیلی خوب بود . متاسفانه نظام بانکی ما ترکیده . معلوم نیست دارن چیکار میکنن. 😐😐

سود بانک و کم میکنن مردم پولشون رو درمیارن میرن سمت دلار و پیش خرید ماشین و خونه . بعد دلار میره بالا همه چی گرون میشه . ماشین هم که پولارو میگیرن تحویل نمیدن . خونه هم انقدر تقاضا زیاد شد رفت بالا حالا رفته تو رکود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر بزار صندوق گسترش واسه آینده است منم پولم اونجاست . بین ۲۲ تا ۲۳ هم داده تو این چند سال 

حسابتون بازه یعنی میتونین هر وقت خواستین بردارین یا پول بزارین؟  

هنوز هم این طرح دارن؟ 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

اره خیلی بد شد . من قبلا مثلا روز ۷ هر ماه قسط داشتم بانک سینا پول رو از یکم میریختم تو کارتم تا روز ...

راست میگی 

الان یه سوال ببخشیداا 

من یک ملیون امروز از پولم بردارم دیگه سود ۱۸ ملیونمو نمیریزن بزارم کی بردارم تا سود بریزن 

قرار بود امروز ۱ ملیون بردارم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
قرص الحسنه چیه و چطوریه.اما فک نمیکنم.یه دفترچه دادن بم با یه کارت 

خب برای قرض الحسنه هم دفترچه میدن برو بخون ببین نوشته حساب جاری بلند مدت یا کوتاه مدت یا قرض الحسنه 

قرض الحسنه سود نمیدن فقط قرعه کشی اینا شرکتت میدن 

الان چند ماه باز کردی حسابت رو 

بانک آینده صندوق بزاری  هر وقت بخوای قابل برداشت هستش ؟  الان هم طرح دارن؟

بله میتونی برداری ولی باید تقریبا دو روز قبل واحدی که خریدی رو ابطال بزنی . در اصل همه کاراش با خودته . اصلا بانک نمیری  . فقط یه بار میری واسه باز کردن حساب کوتاه مدت  تو بانک آینده و گرفتن رمز پیشخوان 

حسابتون بازه یعنی میتونین هر وقت خواستین بردارین یا پول بزارین؟   هنوز هم این طرح دارن؟

اره صندوق تا زمانی که ضرفیتش پر نشده میتونی پول بزاری . سقف داره دیگه . اگه پر بشه باید وایسی تا دوباره باز بشه . ولی ولسه برداشت پولت دو روز قبل باید اقدام کنی تا بیاد تو حسابت 

راست میگی  الان یه سوال ببخشیداا  من یک ملیون امروز از پولم بردارم دیگه سود ۱۸ ملی ...

این قانون سود ماه شمار از ۱ بهمن اعمال شده و بخشنانه اومده . باید بپرسی که شامل پولت میشه که میخوای برداری  از حسابت . زیر یه ماه دست به پولت بزنی سود نمیدن دیگه . 

ضرر هم داره یا نه 

نه نداره . من الان چند ساله صندوقای بانکی دارم حساب باز میکنم . وقتی تضمین میکنه زیر ۲۰ درصد نمیاد . یعنی هر چقدر هم که اقتصاد بهم بریزه حداقل سودی که بهت میده ۲۰ درصده . یعنی پایین تر ازین نمیده . 

این قانون سود ماه شمار از ۱ بهمن اعمال شده و بخشنانه اومده . باید بپرسی که شامل پولت میشه که میخوای ...

آره اون روز اخبار گفت شنیدم‌منم تفسیر کردم ولی گفتم دروغه  با این حال کمتر کسی پولشو میزار بانک 

نه نداره . من الان چند ساله صندوقای بانکی دارم حساب باز میکنم . وقتی تضمین میکنه زیر ۲۰ درصد نمیاد . ...

خیلی ممنون از پاسخ گوییت وراهنماییت