2777
2789

ما که تا الان بیداریم.بیاید نماز شب بخونیم.

من همیشه شبا دیر خوابم میره دیگه تصمیم گرفتم بجا اینکه تو گوشی برم و بی فایده.فقط 20 دقیقه از وقتم رو بذارم برای نماز شب که کلی خاصیت داره.هم برای دنیا.مثل عمر طولانی.سلامتی و رزق روزی.زیبایی.خوشبختی و هم در اخرت.امرزش همه گناها بهترین درجه در اخرت. 

درمان بیماریها

رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم می فرماید:«بر شما باد به اقامه نماز شب، زیرا نماز شب سنتی است از پیامبرتان رسول خدا . نماز شب عادت و رسم صالحان و پاکان است که قبل از شما بودند و نماز شب موجب دفع بلا و بیماریها و دردها از بدن می شود.»

«بر شما باد به نماز شب! هیچ بنده ای نیست که آخر شب بیدار شود و هشت رکعت نماز شب و دو

رکعت نماز شفع و یک رکعت نماز وتر بخواند و در قنوت آن 70 بار استغفار کند، مگر اینکه خداوند عمر او را طولانی می کند».

حضرت هادی علیه السلام می فرمود: «گاه هست که بنده برای نماز شب برخیزد و خواب بر وی غلبه کند چندان که او را به راست و چپ کشاند و گاهی چانه اش به سینه اش رسد، حق تعالی امر فرماید که درهای آسمان را بگشایند و فرشتگان را ندا دهند که نظر کنید که این بنده من در راه نزدیکی به من چه سختی ها می کشد در چیزی که بر وی واجب نساخته ام به امید سه چیز: یا گناهش را بیامرزم یا توبه روزیش گردانم و یا رزق و روزی او را زیاد کنم. ای فرشتگان شما را گواه می گیرم که من همه را بدو عطا کردم» (8)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال یه مدت هرشب میخوندم

یه شبایی ک حوصلم نمیکشید فقط نماز شفع و وتر و میخوندم. 

ولی الان نماز واجبامو نمیخونم نمیتونم نماز شب هم بخونم.

خدایا خودت توفیقشو بهم بده. بگید آمین😞

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
همین که دوست داری بخونی مطنئن باش خدا دوست داره.ان شالله بزودی شرایط جور بشه و بخونی.ان شالله حاجت ر ...

😍مرسی با حرفت خوشحال شدم 

ممنون التماس دعا 😙

خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕
من هستم.. خدا خیرت بده یادم میدی بلد نیستم 🤷‍♀🤦‍♀️

ماز شب مجموعاً یازده رکعت است:

هشت رکعت که مانند نماز صبح خوانده می‌شود یعنی چهار تا دو رکعتی به نیت نماز شب است.

رکعت اول: یک بار سوره حمد یک بار سوره قل هو الله احد رکوع سجده رکعت دوم: یک بار سوره حمد یک بار سوره قل هو الله احد قنوت رکوع سجده تشهد سلام.

دو رکعت نماز شفع

بهتر است در رکعت اول آن بعد از حمد، سوره ناس و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره فلق خوانده شود.

یک رکعت نماز وتر

بعد از حمد سه بار سوره توحید و یک بار سوره فلق و یک بار سوره ناس بخوانیم و می‌توان یک سوره تنها خواند، سپس دستها را برای قنوت به سوی آسمان بالا می بریم و حاجات خود را از خدا می خواهیم.

برای چهل مؤمن دعا می کنیم؛ چهل بار بگویید ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ ) و طلب مغفرت می کنیم و هفتاد مرتبه می‌گوییم: «استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه».

از پروردگار خود طلب آمرزش و مغفرت می کنیم و به سوی او بازگشت می‌نمایم.

آن گاه ۷ بار می گوییم «هذا مقامُ العایذٍٍِ بکَ منَ النّارِ»؛ (این است مقام کسی که از آتش قیامت به تو پناه می برد) و بعد از آن ۳۰۰ مرتبه می‌گوییم: «العفو» و سپس می‌گوییم: «ربّ اغفرلی و ارحمنی وتُب عَلیَّ انّکَ انتَ التّوابُ الغفُورُ الرّحیم». و سپس رکوع سجده تشهد سلام.

در پایان نماز شب تسبیحات فاطمه زهرا (س) (۳۴ مرتبه، الله اکبر، ۳۳ مرتبه، الحمد لله و ۳۳ مرتبه، سبحان الله) را میگوییم.

عزیزم این کاملشه.ولی شما با توجه به وقت و حس و حال که داری یا کاملشو بخون .یا میتونی بجا 4 تا دورکعتی یدونه دو رکعتی و یدونه شفع و وتر بخونی.یا بازم نتونستی یه شفع و وتر بخونی.

ولی در کل خیلی وقت نمیگیره.یوقت شیطون نگه زیاده نخون.وقتی بخونی.اخرش میبینی چه حس خوبی میگیری.

و خدا به فرشته هاش میگه بنده من نمازی رو که براش واجب نکردم رو وسط شب خوند منم هر چه بخواد رو بهش میدم.