2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 32 پست
بعنی همون روز که عکس انداختم شبش نزدیکی داشته باشم یا چند روز بعدش؟بعد من خیلی قبلا عفونت میگرفتم مم ...

پس برای بچه دارشدنه

من از وقتی دختر کوچیک بودم عفونت شدید داشتم ولی لوله هام باز بودن

۲_۳شب پشت سرهم دقیقا همون روزی ک عکس انداختی نزدیکی کن پاهاتم ببر بالا ک قشنگ بره تو رحم 

همه کارایی ک گفتمو انجام بده حتما

برای بچـه دار شدنم یه صلوات بفرستیـد🌸🍃

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فقط دعام کن مشکلاتم حل شه عزیزم خدا ایشااالا تموووم مشکلات توروهم حل کنه ایشالا خوشبختیو حس کن الله ...

انشالله که به هر چی دوس داری برسی عزیزم انشالله خدا نگاه به هممون بندازه 

نترس قابل تحمله من ابن سینا انداختم خیلی با حوصله انجام دادن نازمم کشیدن

عزبزم معمولی انجام دادی؟ من میخواستم بیهوشی کنم وقتم گرفتم ولی سرما خوردم نشد . اخه یه بار قبلا انحام دادم درد داشت داد زدم

اره عزیزم گرفتم اصلا سخت نبود درد در حد ۲۰ ثانیه داشت

خب خدا رو شکر

من که دکتر بهم گفت این ماه آخر شانست رو امتحان کن. اگر باردار نشدی برو عکس رنگی که برات نوشتم رو انجام بده ‌

دیگه خدا قربونش برم ، کمکم کرد که دیگه نخوام برم واسه عکس رنگی...

اره عزیزم گرفتم خداروشکر مشکلی نداشتم خدایی انقدی که میگفتن درد نداشت فقط ۲۰ ثانیه درد شدید داشت

خب خداروشکر عزیزم 

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
عزبزم معمولی انجام دادی؟ من میخواستم بیهوشی کنم وقتم گرفتم ولی سرما خوردم نشد . اخه یه بار قبلا انحا ...

من بیهوشی نداشتم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
عزبزم معمولی انجام دادی؟ من میخواستم بیهوشی کنم وقتم گرفتم ولی سرما خوردم نشد . اخه یه بار قبلا انحا ...

ببخشید چه شهری با بیهوشی وقت گرفته بودی

یه صلوات برا سلامتی امام زمان و پسرم🩵

اره عزیزم گرفتم اصلا سخت نبود درد در حد ۲۰ ثانیه داشت

عزیزم کجای همدان عکس رنگی گرفتی دردش چطور بود

خدایا خودت شاهدی چقدر گریه کردم خودت شاهدی دلم هزار تیکه شد که دوتا ادم بی شرف گفتن این نازا هست شوهرش طلاق باید بده خدایا 😭😭😭 میدونم جوابشون به زودی میدی میدونم بهم همین زودی ها بچه سالم میدی میدونم همه این روزا میگذره خدایا بهم ارامش بده خدایا ازت میخوام فقط این دوسال انتظار به زودی بگذر مطعنم بچه ام بغل میگیرم همه آین روزا میگذره 😭😭 خدا جواب دل شکسته ام میده امروز 8 خرداد 1400 تا اخر تیکرم مطمعنم خدا دلم شاد میکنم .خدای بزرگم توکلم به خودت مطعنم بهترین چیزهارو برام میخای چون من توکلم به خودت ❤❤❤امروز شهادت فاطمه زهرا هست10/28 یا فاطمه زهرا من همه چی به خودت سپردم منو تنها نزار خدایا منو تو حسرت مادر شدن نذار😭😭 خدایا کمکم کن خدایا من بهت ایمان دارم میدونم بلاخره منم مادرمیشم😍 تا تولدم 11/28 دلم شاد میشه یا فاطمه زهرا حاجت روام کن هر موقع که صلاح دونستی. منتظر میمونم تا وقتی که خدا تو بهترین موقع تو بهترین شرایط سورپریزم کنه.تولدم تموم شد من پروید شدم😢 امیدم از دست نمیدم امشب شب آرزو هاست خدایا ازت میخام اگه به صلاحم آرزوم براورده کنی ازت میخام سال دیگه این موقع یه بچه سالم یغلم باشه خدایا من که نمیدونم حکمت چی هست که انقدر بچه دار شدنم به تعویق میفته اما تو بهتر از من همه چی میدونی من منتظر میمونم تا خودت تو بهترین شرایط دلم شاد کنی💝💝💝💝خدایا الان ساعت54*00هست بدجوری دلم گرفته نمیدونم چمه 22 اسفند99 هست خدایا میشه مثلا قبلا ها کمکم کنی یه حسی توی دلم فرق داره با همه حس هام نمیدونم درست یا نه فقط ازت میخام کمکم کنی من بهت ایمان دارم خدایا تنهام نذار کنارم بمون مثل همیشه❤❤ 6/11/1401 شب ارزوهاس دلم خیلی گرفته امسالم ارزوم ظهور اقا امام زمان یه بچه سالم خدایا انتظار بسه دیگه تو رو جان غایبت اقا زمان بهم بچه سالم بده