2777
2789
عنوان

یه راهکار عالی برای تب بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 24 پست

نمیدونم چرا هیچوقت این چیزا روی دختر من اثر نداره ! الانم بیشتر فکر میکنم تب بچه شما بخاطر همون داروهایی که دادین رفته نه این کارا، چون این روشا نهایت تبو کم میکنه ولی از بین نمیبره

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
منم آب ولرم و نمک رو شنیدم که باهاش بچه رو پاشویه کنی ..خودمم امتحان کردم خوبه قطع میکنه ولی دیرباز ...

والا من ساعت یازده بروفن بهش دادم تبش تا ۱۲ یک دهم هم تغییر نکرد

اینبار شیاف استامینفن گذاشتم بازم فرقی نکرد

گفتن آبغوره بمالم کف پاش تا یه ربع بعد بشورم بازم تاثیر نداشت.

اما همین جوراب که پوشیدم تقریبا ۲۰ دقیقه بعد دخترم خیلی تغییر کرد و خنک شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا هیچوقت این چیزا روی دختر من اثر نداره ! الانم بیشتر فکر میکنم تب بچه شما بخاطر همون دارو ...

بدن با بدن فرق میکنه عزیزم.

قبلا با دارو سر نیم ساعت قطع میشد اما امشب یه ساعت و نیم من با تب سنج هر ۱۵ دقیقه تب گرفتم حتی یک دهم تغیرر نمیکرد

والا من ساعت یازده بروفن بهش دادم تبش تا ۱۲ یک دهم هم تغییر نکرد اینبار شیاف استامینفن گذاشتم بازم ...

آره پسرمنم هرچی دارو بدم تبش قطع نمیشه باید پاشویه کنم تاصبح .معمولا وقتایی که رودل میکنه هم تب میکنه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
آره پسرمنم هرچی دارو بدم تبش قطع نمیشه باید پاشویه کنم تاصبح .معمولا وقتایی که رودل میکنه هم تب میکن ...

از ساعت یازده هرچی تبشو گرفتم ۳۸ و ۳ بود

الان گرفتم ۳۶و ۵

فقط یه چادر نماز دولا کردم زدم روش

نمیدونم حالا پتو بزنم روش یا نه

خیلی گرماییه میترسم دوباره تب کنه

آره پسرمنم هرچی دارو بدم تبش قطع نمیشه باید پاشویه کنم تاصبح .معمولا وقتایی که رودل میکنه هم تب میکن ...

شاید اگه استفراغ کنه بهتر بشه.

دخترم که شام نخورد احساس کردم گرمه بدنش گفتم شاید خونه گرمه شوفاژ رو کم کردم

رفتیم خونه مادرشوهرم و برگشتیم هرچی میوه خورده بود رو استفراغ کرد

از ساعت یازده هرچی تبشو گرفتم ۳۸ و ۳ بود الان گرفتم ۳۶و ۵ فقط یه چادر نماز دولا کردم زدم روش نمید ...

ببخشید عزیز من دیشب خوابم برد الان اومدم سایت..نه دیگه اینجور موقع ها هوای خونه رو معتدل کن روشو پتو نکش تا عرق نکنه و دمای بدنش بالاتر نره

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
شاید اگه استفراغ کنه بهتر بشه. دخترم که شام نخورد احساس کردم گرمه بدنش گفتم شاید خونه گرمه شوفاژ رو ...

آهان اون جوری که میشن دلشون به هم میپیچه حالت تهوع دارن که تا بالانیارن خوب نمیشن .ولی من مظورم همون سردل که قدیمیا میگن سر روده بچه رو یه چیزی گرفته منطورم اونه .هرموقع اونجوری میشه تب میکنه .شاید پسر شمام دونه ای چیزی خورده که رودل کرده...بهتر شدانشالله؟

خدارو شکر بهتره.  از دیشب که تب ش قطع شد دیگه تب نکرده.

خداروشکر عزیزم..انشالله همیشه سالم و سرحال باشه