2777
2789
من گفتم تبریز کلیبر قره گونه

نه کلیبر تاحالا اصن نیومدم متاسفانه .موفق باشی دوستم

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرک فرهنگیان سمت پیام نور میشه یا سمت ترمینالش .🤔

والا خیلی وقته از تغییرات شهر خبر ندارم

ولی شهرک سمت مدرسه بنت الهدی بود 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
شهرک فرهنگیان سمت پیام نور میشه یا سمت ترمینالش .🤔

ترمینالش کدوم سمته؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
والا خیلی وقته از تغییرات شهر خبر ندارم ولی شهرک سمت مدرسه بنت الهدی بود 

منم دوازده ساله اومدم تهران درست نمیدونم چی به چیه خیابون اصلیش بیشتر میرم رفتنی.ماروستاهای اطرافشیم

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
ترمینالش تا اونجایی که یادمه روبه سمت بالا بود 😎😆

دقیقا

خیابون اصلیش هم اسمش امام هست

ای یادش بخیر

دقیقا خیابون اصلیش هم اسمش امام هست ای یادش بخیر

هییییییی روزگار .الانم زیاد بزرگ نشده فقط همون سمت اولش سرپایینی مغازه ها زیاد شده و سمت بیمارستانو دانشگاه خونه زیاد شده سمت رودخونه اینا😊

هییییییی روزگار .الانم زیاد بزرگ نشده فقط همون سمت اولش سرپایینی مغازه ها زیاد شده و سمت بیمارستانو ...

أخراشم چرا پیشرفت کرده تقربن چسبیده به علی آباد😁

أخراشم چرا پیشرفت کرده تقربن چسبیده به علی آباد😁

به قول یکی از فامیلامون خیلی جای بزرگی نیست همش یه بعلاوه ست

ولی جدای از شوخی خاطرات کودکیم همش تو هشترود رقم خورد

ساغول عشقیم ،الله کمعیون اولسون باجی ،سنده عزتلی اولاسان همیشه هامی دوستلارنان    

ساغول سنی .الله سنی ساخلاسین نازم 😄😄☺☺☺☺

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
بچه بگین ماله کدوم روستا هم هستین

من اصالتا اردبیلیم وبچه عالی قاپو نزدیک شیخ صفی ،تا16سالگی اینجابودم بعدعروس مشهدیای غریب نوازشدم تا28سالگی ام اونجابودم ،درسته شوهروبخت اصلاخوبی نداشتم اما مشهدروهم بشدت دوست دارم انقدریکه خیابوناومحله های مشهدوبلدم شهرخودموکه کلاعوض شده نمی شناسم ،من عاشق بافت قدیمی اردبیل بودم الان بدجوراحساس غریبی میکنم 3ساله برگشتم ،کاش همه اهالی خوب ومهربون اردبیلم مشهدبودن اونجامیشدبهشت واقعی ،دلم برای نون های خوشمزه وپرعطرتنورهای زمینی قدیمیش ،برای خانمهای چادریش ،برای عزت واحترام جوانها ب بزرگترا،برای گرمای خاص خانواده ها ،پنیراصلی لیقوان تبریز،سراب،انگورمشگین شهر،گوشتهای براق وخوشرنگ اویزان ازچنگگهای قصابیها باهمون زنبوراش ،بوی  خوش سیب سرخ عید،خنده هاوبازیهای بچه هاتوکوچه ها،نامه دادن پرازشعروعطرزده ونگاههای پاک ویواشکی وترس ازدیدن کسی عاشقان واقعی که حتما اخرش عروسیشون بودبرای خونه های حیاط دار،برای هوای بهشتی تابستون اردبیل برای دنیای بی موبایل وماهواره ،برای یکهفته انتظارکشیدن بخاطردیدن فیلم سینمایی جمعه ها ،برای برنامه کودک خیلی خیلی خیلی تنگ شده ...نفسم راحت درنمیاددیگه هیچ جا ....

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه