gangalos مدیر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 348 عنوان تیروئید | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 21 پست سلام بچه ها ازمایش خون دادم تیروئید زده 5.0 ویتامین d3زده 16 بنظرتون تیروئیدم نرماله ویتامینم کم نیس البته باردار نیستم 1397/11/02 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elora عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 462 برا من ۳.۷ بود دکتر غدد رفتم گفت وای خیلی زیاده😐قرص لوتیردکسین کامل داد بخورم بعد ۴۰ روز رفتم ازمای ... عزیزم پرکاری چه علائمی داره لطفا میگی میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟
efatgh69 عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 304 من تیروییدم ۶۰ بود تو بارداری فهمیدم روزی ۲ تا میخوردم قبل از اقدام پیش متخصص غدد باید بری عزیزم سلام..رو جنین تون تاثیر داشت؟تیرویید منم تو ماه چهار ۱۶ شده بود..از اونموقع دارم روزی یک قرص میخورم.خیلی میترسم برای جنینم ضررنداشته باشه دخترم همه ی زندگیمه
یاغمور عضویت: 1395/02/13 تعداد پست: 7414 سلام..رو جنین تون تاثیر داشت؟تیرویید منم تو ماه چهار ۱۶ شده بود..از اونموقع دارم روزی یک قرص میخورم. ... نه گلم هیچ مشکلس پیش نیومد...نگران نباش عزیزم تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
efatgh69 عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 304 نه گلم هیچ مشکلس پیش نیومد...نگران نباش عزیزم خب خداروشکر..من این هفته ازمایش دادم تیروییدم شده دو و نیم..دیروز بردم پیش دکتر، گفت خوبه ولی همچنان روزی یک قرص بخور...حالا میترسم پرکار بشه..بساطی شده.. دخترم همه ی زندگیمه
یاغمور عضویت: 1395/02/13 تعداد پست: 7414 خب خداروشکر..من این هفته ازمایش دادم تیروییدم شده دو و نیم..دیروز بردم پیش دکتر، گفت خوبه ولی همچنان ... نمیشه انشالاه گلم...توکل به خدا تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید