2777
2789
عنوان

وای خدا نوزاد داری چقدر سخته

442 بازدید | 44 پست

دیگه دارم نفله میشم خواب درست حسابی ندارم اینهمه شیر خشک میخوره باز از سینه م آویزونه خوابشو روز میکنه شب پدرمو درمیاره اصلا نمیدونم چرا نمیخوابه شبا تا ۴ صبح بیداره،روزم که میخوابه انقدر کار سرم ریخته هست که نمیتونم منم بخوابم چیکار کنم هم به کارام برسم هم به استراحتم؟؟آخه چرا وقتی شکمشم سیره باز نق میزنه شکمشم خوب کار میکنه بخدا دیگه درمونده شده تازه ۱۹ روز گذشته یعنی تا کی اینجوریه،شوهرمم تا بیداره کمکه حاضر نیس ازخوابش بزنه شبا تنهام

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن دراز کشیده عادتش بدی شیر بخوره. بچه منم شب تا صبح شیر میخوره ولی خودم خوابم. البته باید حواست ...

اینکارو اصلا اجازه نمیده  شوهرم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
بهتره روزا باهاش بخوابی شبا شوهرتو بفرس اتاق اروم اروم کاراتو انجام بده پسرتم که بیداره 

اصن نمیشه زمینش گذاشت،بذارم گریه و لجه

واااااااااااااااای دست رو دلم نزار که داغونم منم تا سه وچهار صبح بیدارم روزهام از بی خوابی داغونم پسرمم توی روز که خواب نداره تا میخوابونم میزارم زمین بیدار میشه شوهرمم بیچاره که بوسیدم گذاشتم کنار همه ی کارهاشو خودش انجام میده و.........

همینه اوضاع.پسر من که از ماه دوم دلدرد داشت .۱۱ شب بیدار می شد تا ۵ صبح تو بغلم بود و راه می رفتم تا خوابش می برد.خیس عرق می شدم ۵ صبح می شد.ولی مگه چند بار بچه دار می شی..پس با خوشحالی و رضایت این دوران رو سپری کن.

اصن نمیشه زمینش گذاشت،بذارم گریه و لجه

بغلیش کردی دیگه 

کار خوبی نکردی بزارش داخل کریر اگه داره حین کار باهاش حرف بزن بدونه کنارشی حداقل بتونی به کاری برسی

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
اینکارو اصلا اجازه نمیده  شوهرم

خوب آخه سخته. تازه بچه بزرگتر بشه دیگه خودت موقع خواب بیشتر مواظبشی و اصلا روش نمیفتی. والا من سه تا بچه هام رو اینجوری بزرگ کردم خوب شب آدم باید بخوابه. البته میگم حالا که نوزاده مواظب باش نیفتی روش

عزیییییزم. کاملا درکت میکنم.من بچه هام شیر بشیره بودن،واقعا کم میوردم،و سرم گیج میرف بسکه کار داشتم ...

آره اولیه.نه سیر میشه چون من شیر خشکم میدم یعنی از ۱۲ شب تا ۴ صبح دوتا ۶۰ سی سی شیرخشک میخوره سینه مم میخوره بازور و بلا ۴صبح به بعد میخوابه دوباره ۷بیداره لج وگریه.کلا من همین دوسه ساعتو میخوابم بقیه اوقاتی که خوابه باید به کارام برسم که اونم نمیرسم