2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 67 پست
فکر میکنم پیام نور معتبرتر باشه ولی بازم بپرسید

از کی بپرسم عزیزم یه بار مشاوره تحصیلی رفتم امروز داشتم میرفتم آزاد ثبت نام کنم ولی به قول مهلا جان هزینه زیاده علمی کاربردی چحوریه 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون دانشگاهی ک میخواستین برین هزینش چندبود

دانشگاه آزاد حسابداری ترم اولش که ۱۲۰۰ بود که داداشم حساب کرد تا ۱۵۰۰ هم درمیاد  گفت رفته رفته یه کم بالا میره شهریه ثابتش همونه فقط  قیمت واحداش  تغیر میکنه شوهرم مانعی نداره بیچاره ولی منم دلم نمیاد باماهی ۲ تومن اینهمه خرج کنیم اگه دانشگاهی ارزون باشه اونجا میدم دیگه 

از کی بپرسم عزیزم یه بار مشاوره تحصیلی رفتم امروز داشتم میرفتم آزاد ثبت نام کنم ولی به قول مهلا جان ...

بردید تو خود دانشگاهها با دانشجوهاش صحبت کنید همه معایب و محاسنش رو بهتون میگن و حتی شهریه و کلا همه چیز رو 

به نظرم این درست تره به مشاور زیاد اعتماد نکنید

بردید تو خود دانشگاهها با دانشجوهاش صحبت کنید همه معایب و محاسنش رو بهتون میگن و حتی شهریه و کلا همه ...

آخه الان اکثر دانشگاه امتحان دادند و تمام شده  و داره برای نیم سال دوم ثبت نام میکنن

به  نظرم شما با توجه به اینکه دو تا بچه داری 

استارتر هم.که میگه بچه شوهرش میاد پیشش

برای هر دوستون پیام نور بهتره جون اجباری برای کلاسش نیست امتحاناشم کل عین کتاب میاد یعنی اگر سر کلاس نری هیچ اتفاقی نمیکنه قیمتشم که میگید 500تومنه ترمی

من بودم میرفتم پیام نور 

البته ی دفعه نگید پز دادی من خودم دولتی خوندم😄😄