2821
2789
عنوان

عکسبازی 😎💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 223 پست
انقدر گريه كردم شوهرم ميگه اگه اونو دوست داشتم كه بعدش نميومدم سراغ تو به ٤٠روز نكشيده بيام خواستگار ...

دقیقا،مطمئن باش دوسش نداره از وقتی باهات آشنا شده،دختره هم منفجر شده خواسته زندگیتو بهم بریزه

دنیام دخترم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا،مطمئن باش دوسش نداره از وقتی باهات آشنا شده،دختره هم منفجر شده خواسته زندگیتو بهم بریزه

ميگم چرا التماس ميكردي پس بركرده ميگه پسر عقلش تو هوسشه منم ديدم اون با دوستمه گفتم بزا منم يه تير بزنم يهو گرفت وگرنه هيچ پسري دختري كه با دوسشم دوست باسه ارو نميگيره و خودش شماره اون دخترو به دوسش نميده 

ولي من باز گريه ميكنم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بيخيال داره حسودی ميکنه خطتوعوض کن 

خط شوهرم بود اونو ازم گرفت خاموش كرد گفت ديگه ام حق نداري روشنش كني

ميگم چرا التماس ميكردي پس بركرده ميگه پسر عقلش تو هوسشه منم ديدم اون با دوستمه گفتم بزا منم يه تير ب ...

ولش کن بابا،شوهرت اون موقع تو مجردی خواسته ازش استفاده کنه،براش مهم نبوده که با کسای دیگه هم باشه چون ناموسش نبوده،ببخشید به چشم هرزه نگاش میکرده دیگه خودتو بخاطر این چیزا ناراحت نکن

دنیام دخترم
ولش کن بابا،شوهرت اون موقع تو مجردی خواسته ازش استفاده کنه،براش مهم نبوده که با کسای دیگه هم باشه چو ...

چشم عشقم💋❤️🙈

عه . جدی ؟  گذاشتم که . دارم میبینمش

منم دیدمش 

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره