2777
2789

مرسی گلم بعد من از لبنیاتی همیشه ۳.۴کیلو میخرم به نظرتون تو یخچال تا چند روز میشه شیر رو نگهداری کرد؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
همون کار مقلن نفخشو بگیره رو میکنه؟ تو شیشه میخام بدم،قشنگ حل میشه؟

اره, اخه مگه بچه چقدر میخوره ک نفخ کنه, من تو لیوان شیرو عسلو حل میکنم حسابی بعد میریزم تو شیشه

میتونی ی کوچولو شیرو ولرم کنی ک زودتر حل بشه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با عسل میدادم اما شنیدم عسل خوب نیست و باعث میشه بچه دیر حرف بیاد و انگار پسرم حساسیت داشت ب عسل ...

پسر من ک ماشالا از زبون کم نمیاره, اینا خرافاتن

حتما عسل خالص نبوده,

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

خانمی من پسرم یک سال و نیمشه حرف نمیزنه نگران شدم پسر شما کی حرف افتاد این عادیه بنظرتون

یعنی هیچی نمیگه؟  کلمه؟ 

پسر من تقریبا از یکسال و چهار ماه دیگه جمله کوتاه میگفت, از قبلم کلمه, کلا زود حرف افتاد

از ۸ماهگی شیر پاستوریزه دادم

تا نزدیک دوسالگی شیرپاستوریزه و پودربادوم و ارد برنج و خرما

بعد تا الان که ۳سال ونیمه شیرپاستوریزه و پودر بادوم و پسته هرکدومو داشتم و موز و خرما و گاهی پودرنارگیل بعنوان صبحانه نصف لیوان و دسر عصرانه میخوره

❤❤❤❤❤❤❤
نه هیچی فقط گاهی میگه بابا ماما

نگران نباش, کتاب قصه زیاد براش بخون و شعر باهاش بازی کن و کلمه هارو خیلی تکرار کن براش, زیادم نذار تلوزیون ببینه

تلوزیون چرا؟

زیاد تلوزیون نگاه کردن رو حرف زدن بچه تاثیر معکوس داره, روزی نیم ساعت نهایتش, باید خیلی باهاش بازی کنی و حرف بزنی