2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دخترم یبوست گرفت دکتر بردم گفت سیب خیلی بهش دادی آدم بزرگم سیب میخوره یبوست میگیره چه برسه به بچ ...

نمی دونستم دیگه نمیخورم شربت انجیر واسه یبوست خوبه؟؟

اوهوم رژیم شیر گرفتم کلا غذارو حذف کردم فقط شیر وخرمامیخورم میان وعده میوه 93 بودم الان89

عزیزم اینجوری که ضعیف میشی..ومهم تر از اون رو تعادل وزنت ثبات نداری خودت اذیت میشی دقیقا مثل خودم چهار سال قبل رژیم سخت گرفتم و۱۷ کیلو لاغر کردم خیلی خوشحال بودم ولی زودی چاق شدم وبرگشتم سر وزن اولم همه زحمتام به هدر رفت

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

یعنی چجوری میشه بیشترتوضیح بدی

صبحونه یک لیوان شیر کم چرب یه دونه خرما ناهار دولیوان شیرکم چرب دوعدد خرما شام اگرتونستی همون روال ناهار برو اگر نتونستی سینه مرغ کباب کن بخورنصف سینه مرغ کافیه این رژیم تا دوهفته است ولی من ادامه دادم چون وزنم بالا است 

عزیزم اینجوری که ضعیف میشی..ومهم تر از اون رو تعادل وزنت ثبات نداری خودت اذیت میشی دقیقا مثل خودم چه ...

بعد ازصبحونه مولتی ویتامین میخورم ضعیف نشم گفتم بااین رژیم 10 کیلو کم کنم بعد رژیمم عوض کنم

رژیم خوب داری بگو

شاید باورت نشه ... باس بگم بخور فقط کم بخور ...اصلا نزار گرسنه گرسنه باشی خییییلی بده....تمام تنقلات رو ترک کن ...میوه وسبزیجات بخور...یه جوری رژیم بگیر که ازش دلزده نشی...من قبلا خیلی رژیم های سخت میگرفتم الان مثل چی پشیمونم هیچ نتیجه ای ازشون نگرفتم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

صبحونه یک لیوان شیر کم چرب یه دونه خرما ناهار دولیوان شیرکم چرب دوعدد خرما شام اگرتونستی همون روال ن ...

دوست گلم من امروز صبحانه ناهار خوردم ولی ازشب میخوام شروع کنم میشه بگی ازاون شیرایه پاکتی میخوری دیگه اره ورزشو اینا هم کنارش انجام میری یانه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
دوست گلم من امروز صبحانه ناهار خوردم ولی ازشب میخوام شروع کنم میشه بگی ازاون شیرایه پاکتی میخوری دیگ ...

آره شیرپاکتی کم چرب صبحونه بین ساعت 9 تا 10 بخور

بین 11 تا 12 یک لیوان آب آبلیمو روزی نیم ساعت پیاده روی عصرانه چای سبز با زنجبیل بخور عالیه یه تکه زنجبیل بنداز داخل لیوان چای سبزت کافیه