2777
2789
عنوان

واکسن فلج اطفال + عکس🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 5152 بازدید | 207 پست
شما تو بهداشت هستين؟

گفتم عزیزم من کارشناس بهداشتم دلی جونم 😘

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن گلکم من کارشناسم و کارم نظارت بر کار کارکنان مرکز بهداشته نه نگران نباش فقط حتما ببرش واکسنشو بز ...

الان بچه من نزديك دو سالشه بازم بايد همين  واكسن را براش بزنم ؟ 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
الان بچه من نزديك دو سالشه بازم بايد همين  واكسن را براش بزنم ؟

چهارماهگی ک رفتین چندتا واکسن زدین؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

به دختر من زدن تو واکسن چهار ماهگیش. دو تا بود در واقع به دوتا پا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

دير ديدم 😘😘😘

فدای سرت قشنگم 😍😍😍

ن گلکم من کارشناسم و کارم نظارت بر کار کارکنان مرکز بهداشته نه نگران نباش فقط حتما ببرش واکسنشو بز ...

ممنون عزیزم

پس ببرم بزنم؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ممنون عزیزم پس ببرم بزنم؟

ی سوال واسه چهارماهگی چندتا واکسن براش زدین؟

من ک دیگه تحملشو ندارم 😓😓😓

منم 😖😖 

يه هفتس هر دو مريضن خودمم مريض باباشونم مريض يا امپول ميزنيم يا قرص ميخوريم خوبم نميشيم همش تب دارن اومدم مسافرت فقط كارم شده مريض داري 

الان همين واكسنو كم دارم فقط 😭😭

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
من یه واکسن و قطره

خوب اون پنتا بوده و قطره ی پولیو )همون فلج(

البته من چنین بخشنامه ای ندیدم

بهتره برای اطمینان ب مرکز بهداشت مراجعه کنید و بپرسید.

خوب اون پنتا بوده و قطره ی پولیو )همون فلج( البته من چنین بخشنامه ای ندیدم بهتره برای اطمینان ب مر ...

ممنون عزیزم

🙏🙏🌷🌷

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**