2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❁_

سلام خانما اگه گروه بارداری و اقدام توی ت ل گ ر ا م میخواین لطفا درخواست دوستی بدین لینک بفرستم براتون

اینجا لینک ممنوعه نمیتونم بزارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست

من بیشتر شنیدم عوارض داره خودمم خواهرشوهرمو دیدم خیلی اذیت بود اما من اگه جات بودم طبیعی زایمان میکردم، میگم میشه بگی وقتی فهمیدی بارداری علائمت چی بود؟؟؟؟؟چندروز به موعدت فهمیدی عزیزم؟؟؟😜

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

سزارین اولم بیهوش بودم بعد عمل درد زیاد تا دوهفته

سزارین دوم بی حسی حین عمل عالی بعد عمل معمولی

سزارین سوم بی حسی حین عمل درد حس کردن همه چیز بعد عمل درد زیاد ولی ۵ روزه سرپا شدم

ذهن انسان ابله مثل مردمک چشم میمونه، هر چقدر بیشتر نور بتابونی تنگ تر میشه.

من سز بودم نه راحتی سزخوب نق نق بچه بدش آدم وکلافه میکنه😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
❁_ سلام خانما اگه گروه بارداری و اقدام توی ت ل گ ر ا م میخواین لطفا درخواست دوستی بدین لینک بفرستم ...

عزیزم درخواستم قبول کن 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

دروغ چرا من درد داشتم  ولی با شیاف و مسکن خیلی کمتر میشه دردا سختیش دو روزه اوله  جا بخیه هارو باید حتما بعد از حمام خشک کرد ‌با سشوار که عفونت نکن با شامپو  هم بشوری

خدایا شکرت الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

برا من که خیلی خوب بود تو اتاق عمل یه بار سرفه م گرفت به پرستار بالا سرم گفتم یه امپول زد تو سرم بهتر شد. بعد هم چند ساعت یه بار شیاف می زاشتن من قبل وقت ملاقات هم گفتم شیاف بزنن که حالم خوب باشه . شکمم رو هم تو  اتاق عمل فشار داده بودن نفهمیده بودم.