2777
2789
عنوان

بابای لجباز

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 38 پست

ببین استارتر.چیزی که من عنوان میکنم از پدر وشما عنوان میکنی ممکنه متفاوت باشه .ممکنه پدران ما چون سن زیاد دارن پس ادم گذشته اند .وادمای گذشته اکثرشون اینطور بودن .که ارزش به زن نزارن .ویا خساست داشته باشن .یا حتی ممکنه بهداشتشون رو رعایت نکنن.ولی پدر من خودش رو یه فرد امروزی وکاملا باشعور میدونه ولی با این حال یه فردی که شخصیت روباه صفتشو دیگه الان همه شناختن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین استارتر.چیزی که من عنوان میکنم از پدر وشما عنوان میکنی ممکنه متفاوت باشه .ممکنه پدران ما چون سن ...

اخه پدربزرگم اینجور نبود که بابام هست .خیلی رو اعصابه .امروزی نیست .ولی از زنهای امروزی خوشش میاد .میترسم به مامانم خیانت کرده باشه .چون گوشیش یک دقیقه هم از دستش نمی افته

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
اخه پدربزرگم اینجور نبود که بابام هست .خیلی رو اعصابه .امروزی نیست .ولی از زنهای امروزی خوشش میاد .م ...

پدر من که خیانت کرد اونم با یه اشنا تر از اشنا .هیییی.من بودم بجای مادرم از خونه عین سگ پرتش،میکردم بیرون

پدر من که خیانت کرد اونم با یه اشنا تر از اشنا .هیییی.من بودم بجای مادرم از خونه عین سگ پرتش،میکردم ...

چطور متوجه شدید؟ یبار شوهرم دیده بابامو با یکه زن .ولی بابام زیر بار نرفت

کلا گند ماجرا درومد .وهمه چی رو شد .بقول معروف ماه پشت ابر نموند.الهی که به زجر بمیره

خداجای حق نشسته .جواب کارشو میبینه عزیزم

متاسفم که تو این سن باید دلنگرانیم زندگی پدر و مادرم باشه .خودمو ول کردم .بجای راهنمایی فقط گند زدن به جووانی و ارزوهامون.