2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 47 پست
گفته نگو زشت میشه مگه بچه ام

جوابش نده بگو باید خانواده م درجریان باشن.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیگیر بشی وقبول کنی میگن خاستگار ندیده ایی😒

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
یه جای کار میلنگه حالا خوشکل نبود یعنی نباید ازدواج کنه 

خدایی منم حسم اینه اخه این خانومه دفعه قبل هم منو به یه نفر معرفی کرد اصلا بماند که مشخصات دادشش رو داد

😔😕😔چکار کنما

اتمام حجت به واسط بگو من همچین ارتباطی قبول ندارم اگه کسی قصد اشنایی داره میتونه با خانواده م صحبت کنه وخداحافظی کن

یعنی میگی یا نمیگی ؟؟؟

نمی دونم والا موندم البته مادرم  خودش ادمی نیست که بشه بهش گفت سریع کل ایل وتبار خبر دار میشن میشینه رویا پردازی می کنه یه وضعی گرفتار شدم 

اتمام حجت به واسط بگو من همچین ارتباطی قبول ندارم اگه کسی قصد اشنایی داره میتونه با خانواده م صحبت ک ...

موافقم ولی طرف فامیل نزدیکه می ترسم نارحت بشه عین مادرمه پیشش بزرگ شدم 

خب من شاید قبولش نکنم اصلا مگه خواستگاری این مدلی هم میشه خیلی بهم توهین میشه پسره بگه از قیافه دختر ...

اینطوری فکر نکن خوب هرکس یه سلیقه ای داره ممکنه از قیافه شما خوشش بیاد اما از یکی که خیلی خوشگلتره خوشش نیاد. چون سلیقه ها متفاوته. کلا هم ایشون که گفته حضوری میخواد ببینه یعنی قیافه خیلی مهم نیست براش احتمالا طرز حرف زدن و برخورد و اینا براش مهم باشه

اتمام حجت به واسط بگو من همچین ارتباطی قبول ندارم اگه کسی قصد اشنایی داره میتونه با خانواده م صحبت ک ...

چ اشکالی داره دختر پسر قبلش همو ببینن...الان دیگه ازدواج های سنتی جمع شده.زمونه عوض شده ی دیدن مگه چیه ک

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز