2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 57 پست
شوهرم ی ادم پول پرسته میگه اگ میخوای خانوادم ول کنم بگوخانوادت خرجم بکشن کل طلاهام فروخت بازم دست ب ...

واقعا هنوز به این آدم امید داری. آدمی که حتی از داشتن استقلال میترسه. چطور انتطار داری برات شوهر مناسبی باشه. مردی که این جسارت رو به خودش میده که بگو بابات خرج منو بده اون آدم مرد نیست  یه بزدل به تمام معناست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رفتين مشاوره؟؟اگه اخرين راهم رفتى واسه درست كردنش و درست نشه طلاق خوبه..وگرنه اگه تا اخر عمرت باهات ...

اتفاقاافسرده هم هستم چون توی چهاردیواریم صب تاشب ک حق بالکن رفتن وادم دیدن ندارم دکترم رفتم دارودادازبس بم گفت دیونه ای منم اخرش همه قرصام یجاخوردم الانم تاری دیدگرفتم

موندن تو این زندگی جز افسردگی و پژمردگی برات چیزی نداره. خودت مستقل و قوی کن و ازش جدا شو

داغونم الان ولی موندم همه میگن طلاق بد

اخ من ازین ادم حتی دام نمیخوادبچه دارشم چون میگ حق تعیین تکلیف واس بچم نداری میگ فقط تومیزایی بقیش ب توربطی نداره

[QUOTE=80237882]بدبختی من اینه ک طلاق دوس ندارم واون ادمم دیگ دوست  هعییی خواهر !منم از خدامه ...

برای من دوساا هرروزمیگ طلاق ولی پاش میرسه اذیت میکنه یچیم بایددستی بش بدم 

واقعا هنوز به این آدم امید داری. آدمی که حتی از داشتن استقلال میترسه. چطور انتطار داری برات شوهر منا ...

تقصیرخانوادش ولش نمیکنن مستقل شه منم میگم باشه جداشومیفرستمت پیش داداشم سرکاردوساله اقایی کنی ولی بازمیترسع میگ برم اگ بم پول کم بده درگیرمیشما

مثله منی منم از طلاق فراریم و میترسم

نمیدونم چراخدااینقدربهم صبرداده اینقدرازش کتک خوردم دیگ دردم نمیادولی فکم به مشکل برخورده حوصله هیچی ندارم ولی بازم دلم بحال زندگیم میسوزه بااین ک دوسش ندارم میگم بخاطرخانوادش اخه چراخراب کنم همچی ولی اونم ول کنشون نیس سراین موندم

خسته شدم،از توقع،از سركوب،از محبت نديدن،از زورگويي،از خودرايي،از سنگدلي،از كوتاه اومدن،

کاش عاشق معشوق ازدواج میکردیم سرمسائل استباه دوران مجردیم این خریت محض کردم 

رفتين مشاوره؟؟اگه اخرين راهم رفتى واسه درست كردنش و درست نشه طلاق خوبه..وگرنه اگه تا اخر عمرت باهات ...

رفتیم مشاوره ک الان ازخونه بیرونم کرده وخودشم دربه درفراری چون مشاوربهش گفت اشتباه ازتو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز