2777
2789

خداروشکر سایه ی بابام رو سرمه ولی این آهنگ بدجوری غمگینم کرد 

http://www.darvishmusic.com/4024/music-دانلود-آهنگ-جدید-یاسر-محمودی-سلام-بابا.html

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا عزیزانتو برات نگهداره. بابام 7 سال پیش الزایمر داشت ساعت 10 شب رفت که رفت تا حالا هم هیچ خبری از ...

ای وای من یعنی دنبالش همه جارو گشتین 

پلیس گفتین

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

من دو سالم بود بابام فوت کرد الان بیس و سه سالمه هیچ خاطره ای ازش ندارم یادم نمیاد فقط ازش چندتا فیلم و عکس دارم

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
الهی بمیرم پیدانکردین هیچ خبری حتی ازش نشد؟خیلی سخته دعا میکنم پیدا بشن

نه عزیزم تمام سهرو گشتیم به همه جا اگهی زده بودیم چن ردز بعد رفتنش یکی از دوستهای قدیمی بابام توی ترمینال میبنتش بهش میگه اینجا چیکار میکنی چون نمی شناختتش بهش میگه برو من با شما کاری ندارم... الهی بذاش بمیرم اون اقاهه میگفت تمام لباساش گرد و خاکی و کثیف بود تعجب کرده بود تو اون وضعیت دیده بودش. همون موقع نمیدونست بابام گم شده بود فرداش عکسشو تو خیابون روی دیوار میبینه بهمون اطلاع میده که من دیروز تو ترمینال دیدمش.... احتمالا سوار یکی از اتوبوسها میشه و میرهههههههههههههههه.... دیگه حتی اگاهی هم زیاد پیگیر نشد بعد دو سه سال گفتن بیاین پروندشو ببندیم تمام. 

واااای انقدر که باآهنگت گریه کردم سرم درد گرفته.خودم دلم تنگ بود بدترم شد😭😭

توروخدا هوای باباهاتونو داشته باشین.خداسایشونو براتون نگه داره.کاری نکنین که بعدا حسرت به دل بمونین.

من حاضرم تموم زندگیمو بدم برای یه لحظه دیدن دوباره بابام.کجایی بابا که مثل بچگیام سرمو بزارم روسینه ات و بخوابم😭😭😭😭😭

الهی بمیرم پیدانکردین هیچ خبری حتی ازش نشد؟خیلی سخته دعا میکنم پیدا بشن

خدا نکنه عزیزم. انشا.... که همیشه پدر و مادرت بالا سرت باشن. خییییییلی سخته خدا سر هیچ کسی نیاره. حتی یه سنگ قبر هم نداره که برم بالا سرش زار بزنم.