2777
2789
عنوان

داستان رسیدن ب عشقم😁

2904 بازدید | 93 پست

سلام دوستای گلم دوسه روز پیش تولد عشقم بود ...

میخام داستان بهم رسیدنمون رو بگم😊😊 

اون29ساشه .من27.

6ساله ازدواج کردیم.

3سالم دوس بودیم😀

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اواخر 17سال بودم سال دوم دبیرستان.

یه روز تو امتحانا خرداد گوشی ب دستم بود و حوصلم سررفته بود درسم نمیخوندم😐امتحان زبانم داشتم.زنگیدیم ب چنتا شماره همینجوری از خودم

قطره# چکونی خراست

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

منم داستانمو بگم؟

یکی بود یکی نبود

اومدن خاستگاری و اولین بار اونجا همدیگه رو دیدیم،بعد ازدواج کردیم😐😐😐خیلی رمانتیک و عاشقانه بود میدونم همتون حسودیتون شد 😐😐😐😐😐😐😐

زنگیدم ب یه شماره ایرانسل ک یه پسر بود ..خلاصه دیگه همش رنگ میزد و منو باکسی اشتباه گرفته بود 

من شهرستان بودم اون شیراز

خبببببب

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

داره جالب میشه😁

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹