7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 عنوان سلام دوستان میشه بی بی چک منفی باشه ولی باردار باشم? تورخدا بیاین به دادم برسین 153 بازدید | 29 پست دوستاااان پنج روز از وقتم گذشته ولی همین الان بی بی چکم منفی شد کسی تا حالا اینطوری شده ولی باردار شده باشه؟ 😔😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 1397/11/01 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khandonak عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 سوال منم هست.منم پریودم عقب افتاده.بی بی هم منفی بود😟 آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
angelaa عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 8204 عزیزم من حتی آزمایشمم منفی بود ولی باردار بودم بی بی چکمم شب زدم منفی بود تا یه ساعت بعدشم هی میرفتم نگاه میکردم باز منفی بود بعد صب دیدم مثبت شده بود دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 شکمم خیلی کم درد میکنه سینه هامم درد میکنه دو بار سقط داشتم خیلی حالم بده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
zahraii عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 838 بله . من تا 2 روز بعد موعدم منفی بود.در حالی که اونموقع حدودا سه هفته باردار بودم
زهراخانوم98 عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3283 من همینجورشدم همین ماه برو یه ازمایش خون بده قطعی تره اگه منفی بود یکم زعفرون یا اویشن دم کن بخور تیکر تولد پسرمه
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 عزیزم من حتی آزمایشمم منفی بود ولی باردار بودم بی بی چکمم شب زدم منفی بود تا یه ساعت بعدشم هی میرفتم ... بی بی چکت فرداش مثبت شد؟؟ چقد جالب اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
زهراخانوم98 عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3283 عزیزم من حتی آزمایشمم منفی بود ولی باردار بودم بی بی چکمم شب زدم منفی بود تا یه ساعت بعدشم هی میرفتم ... وای از ماه بعد استرس میگیرم😂😂😂😂 تیکر تولد پسرمه
angelaa عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 8204 بی بی چکت فرداش مثبت شد؟؟ چقد جالب آره 😊 هنوزم نگهش داشتم 😂😂😂 دخترم الان نه ماهشه تازه من 21 روز تاخیر داشتم اصن بارداری من یه چیز عجیب غریب و خاصی بود دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 کسی تا حالا شده مثلا یه هفته از وقتش بگذره بی بی منفی بشه ولی باردار بوده باشه؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
angelaa عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 8204 وای از ماه بعد استرس میگیرم😂😂😂😂 چرا ؟ دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 آره 😊 هنوزم نگهش داشتم 😂😂😂 دخترم الان نه ماهشه تازه من 21 روز تاخیر داشتم اصن بارداری من ... خدا واست نگهش داره دستت راستت رو سر ما بعد از 21 روز تاخیر بعد بی بی مثبت شد؟؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
khandonak عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 زعفرون دم کرده بخوریم پری میشیم؟؟؟اگه بچه داشته باشی جواب ازمایشت منفی بود خوردی چی آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند