2777
2789

برای ما هم ریختن پیام میاد ،نوشته بود واریز یارانه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شوهرم کارش پروژه ایه از سال نودو شش تا خرداد ۹۷ بیمه بود خرداد پروژش تمام شد دیگه بیکار بود تا ...

اگه يارانه ميگيريد امروز ظهر ريختن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من شوهرم کارش پروژه ایه از سال نودو شش تا خرداد ۹۷ بیمه بود خرداد پروژش تمام شد دیگه بیکار بود تا ...

اخبار میگف فقد برا کارگران تحت پوشش تامین اجتماعی؛ک زیر سه تومن میگیرن

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
والا ما که دیروز رفتیم گفتن فردا امروز رفتیم گفت برو 3روز دیگه بیاد اونوقت برای شما ریختن چطوریه اصل ...

ببين من بانك يارانه ام پارسيان هست يارانه أمم زودتر از بقيه ميريزن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
عزیزم ما از برج چهار دباره پرداخت کردیم از عید تا برج چهار یه وقفه شد و حق بیمه رو پرداخت نکردیم یعن ...

آره عزیزم؛اگ حقوقتون زیر سه تومن باشه

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
اخبار میگف فقد برا کارگران تحت پوشش تامین اجتماعی؛ک زیر سه تومن میگیرن

من نه كارگرم نه كار ميكنم رسمي فقط پدر شوهرم من رو دوساله بيمه تامين اجتماعي كرده اون جدا نه تحت پوشش همسرم يا خودش