2777
2789

سلام

اول خودم میگم

یه روز خیلی از زندگی به تنگ اومده بودم

همش میگفتم خدا مارو میندازه تو زندگی و میگه اختیار دارین

خدایا اختیار داشتم که نباشم؟

همون روز یه تصادف شدید کردم و به طرز باور نکردنی نه تنها زنده موندم ک حتی یه خراشم بر نداشتم...

خیلی تکون خوردم و فهمیدم اومدنم به این دنیا بی دلیل نبوده

بعد اون خیلی همه چیز خوب شد...

هیچوقت نا امید نشین بهترین روزا تو راهه...

مهربان باشیم...

من تو زندگیم دست خدا رو لمس کردم خیلی جالب نبود اما شوهرم با تمام وجودش دلمو شکوند اهی کشیدم ک شیر مادرم از جونم زد بیرون زجه زدم .دارم ازش جدا میشم اما چند وقت پیش ی زنی اومد دمه خونه مامانم گفت زنه فلانی هستم ،دروغ میگفت دوست دخترش بود اما بود.تو این یه سال ی زنی اخاذ وارد زندگیش شده بود نمیدونم چه اتویی ازش گرفته شوهرم به هر دری میزد نمیتونست خلاص شه از دختره دختره فقط تهدید میکرده اگه پول ندی فلان .. وشوهرم فقط پول میریخته ب حسابش اخرین هدفشم دمه خونه ما بوده ک پول زیادی میخواسته ک همسرم نتونسته جور کنه و دختره اومد گفت با هم رابطه داشتیم و،،، اخرشم شوهرم اومد زجه میزد تمام حرفایی ک بهش میزدم و التماسش میکردم خدا گذاشته بود نوک زبونه شوهرم همرو شنیدم .

رفتم کلانتری کمکش کردم شکایت کردم از زنه خلاص شد اما فهمیدم دنیا گرده بشکونی میشکنه تهمت بزنی تهمت میزنن انقدر حسه ارامش دارم.الانم میگه بریم مشاوره زندگیمونو درست کنیم بی میل هستم  اما دارم میرم سپردم ب خدا

به حکمتش دل💓 بسپار
من تو زندگیم دست خدا رو لمس کردم خیلی جالب نبود اما شوهرم با تمام وجودش دلمو شکوند اهی کشیدم ک شیر م ...

عزیزم انشاءالله که مشکلتون حل بشه و زندگیتون شیرین

از ته دلم آرزو میکنم یه روزی برسه که انقدر کامت شیرین باشه که تلخیایی که بهت گذشته رو فراموش کنی

مهربان باشیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB