laleh266 مدیر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 457 عنوان حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 49 پست من عقدم و تو این یه ماه گذشته چند بار رابطه داشتم با شوهرم ولی کار به جاهای باریک نکشید و از رو لباس بوده.شاید فقط دست زدن به ....حالا سه روز پریودم عقب افتاده، اونم منی ک پریودم منظم بوده. استرس دارم ک نکنه حامله شده باشم.باکره هم هستم. 1397/10/30 | 12:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
laleh266 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 457 من بهت اطمینان میدم حامله نیستی مگه الکی عقب افتادن هم به خاطر استرس هستش نگران نباش اصلا ... ممنونم از دلداریت
حلمایِ_او عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1591 درسته ک خیره،ولی خوب منطقه ما خیلی حساسن و یه جورایی بحث آبرو هست. از طرفی آمادگی برا ازدواجم صفره عزیزم اینقدر به خودت سخت نگیر اینی که میگی احتمالش یک در صد میلیونه!ببخشید با نزدیک شدن اسپرم به اون ناحیه هیچ اتفاقی نمی افته!باید حتما بره داخل!!آهن ربا که نیست آخه! خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
laleh266 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 457 عزیزم اینقدر به خودت سخت نگیر اینی که میگی احتمالش یک در صد میلیونه! ببخشید با نزدیک شدن اسپرم به ا ... ممنونم عزیزم
رها۳۹۳۶ عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 3238 الکی گفته مگه میشه نه عزیزم مثل خواهرمه ، حتی بعدش رفت پزشکی قانونی برگه گرفت که از نوع حلقوی بود 😁😁😁 اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘