2777
2789

عموم عاشق کسی شد که ۸ سال از خودس بزرگتر بود ماهم به تصمیمش احترام گذاشتیم سه ساله با هم ازدواج کردن زندگیشونم خوبه ما هم رابطه خوبی باهاشون داریم برامون مهم نیس زنش ۳۸ سالشه و خودش ۳۰ سال

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خانواده ى همسرم خيلى جا افتادس قضييه همه ام خوشبخت خداروشكر

يكى ٦ سال بزرگتر ه نه مشخص نيس

ولى يكيشون ٩ سالينا بزرگتره مشخصه البته شغل خانوم هم پرستار و كار سختى داره و به نظرم بيربط نيس كه چهرشون شكسته تر شده

نازلى سابق
خانومه باید بچه داری کنه بنظرم 😐مادردوست من از باباش سه سال بزرگ تر بود سه تام بچه داشتن میگف مامان ...

اینو ک مامان منم میگع 😂البته ما دخالت کنیمم میگه مگ من چندتا شوهر دارم 😐

من یکسال و سه سال دیدم

مشکلی هم ندارن

ولی شش سال خیلی زیاده

فکر کن مثلا زنه میشه چهل سالش،بهرحال شکسته میشه یکم  بعد شوهرش سی و خورده هنوز جوون و.......

بیشتر از دو یا سه سال خیلی جالب نیست. ریسکه

من با ۵ سال تفاوت دیدم . خوبن خدا رو شکر . 

البته باید به درون خودت هم مراجعه کنی . من شخصا اذیت میشم اگر همسرم کوچکتر باشه ... 

مسئله ای هم که دوستان میگن که انگار یک بچه اضافه شده باید بگم که مردها در نهایت غالبا بچه خواهند ماند . چه بزرگتر باشند و چه کوچکتر

همسرتون همسر قبلیش هفت سال بزرگتر بوده؟میتونم بپرس علت اصلی مشکلشان چی بوده؟

همسر اولش ...مشکلش این چیزا نبود ....ولی خب دنیاشون خیلی از هم دور بود

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

اگر پسر راضي باشه كه مشكلي نيست ولي زن نبايد خودشو ول كنه اگر درست باشه زودتر شكسته ميشه اما اگر ريزه باشه و مدام به خودش برسه شايد همسن به نظر بيان

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞

چه خبرهههه ۵ سااالللل

شوهر من از من ۷ سال بزرگتره من بازم میگم کمه چون زن تا بچه بیاره سری پیر میشه پیش شوهرش من مخالفم با این قضیه بازم هر طور صلاحه

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
من دورو برم دو سه تا دیدم خانوم بزرگتره البته در حد چندماه نهایت یه سال خیلیم خوشبختن اصلا هم مشخص ...

بله چند ماه خیلی معلوم نمیشه. البته این خانم چهره ش سنش رو نشون نمیده فعلا،اما شاید ده سال دیگه معلوم بشه؟

منم داداشمه این که میگم اصلا کسی فکر نمیکنه اینا زن و شوهر باشن با اینکه خیلی هم به خودش میرسه تو این ۲۰ سال اصلا تغییر نکرده اما واقعا به هم نمیان هر کی هم میبینه میگه چرا این پسر رو حروم کردین حتی الان بچه هاشون میگن به مادرشون که چرا تو اینجوری هستی مامانشونم ناراحت میشه و البته همه فامیل باهاش قهرن فقط مامانم باهاش حرف میزنه