2821
2789
عنوان

سرم ویتامین c

| مشاهده متن کامل بحث + 21487 بازدید | 34 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من سردردای شدید میگرنی داشتم دکتر برای اون داده بهم ویتامین cجویدنی برای سردردام ک خیلی خوب بود براپوستم ماسک خاک رس با صابون زردچوبه میزنم ک واقعا خوب بوده

دختـــر من تمــوم دنیای منــه😊دختـــرمن معنی رویایه منـــه😍️️مرسی که هستین عشقای زندگــیم😍️️

[QUOTE=79995684]عزیزم من سردردای شدید میگرنی داشتم دکتر برای اون داده بهم ویتامین cجویدنی برای سردردام ک خیلی خوب بو ...[/QUOTآهان من شنیدم خوردنشم برای پوست خوبه شفاف میکنه هم سرمش صابون زرد چوبه از عطاری میخرید؟

[QUOTE=79995684]عزیزم من سردردای شدید میگرنی داشتم دکتر برای اون داده بهم ویتامین cجویدنی برای سردرد ...

عاره عزیز از عطاری اگه اصلش پیدا کنی ک خیلی بهتره اصلش میگن خیلی بد بو هستش قیمتشم ۱۵ اینا هست 

دختـــر من تمــوم دنیای منــه😊دختـــرمن معنی رویایه منـــه😍️️مرسی که هستین عشقای زندگــیم😍️️
ممنون شما چند خریدی برا شما اصله؟

من تو شهرمون اصلشو پیدا نکردم .من ۸ تومن خریدم ولی همینم خیلی تاثیر داشت

با سلام

سرم ویتامین ث لافاررخاصیت آنتی اکسیدانی داشته و با رادیکال های آزاد پوست مقابله می کند در نتیجه باعث تحریک کلاژن سازی و ساخت الاستین و رفع چین و چروک های پوستی می گردد. ویتامین ث موجب روشن شدن پوست و رفع لکه های پوستی نیز می شود. از دیگر خاصیت های آن برطرف نمودن التهابات پوستی و جوش های صورت است.

سلام من خودم سرم ویتامین سی درست میکنم خیلی راحت وکم هزینه.وبدون مواد شیمیایی.کاملا با مواد طبیعی

توی یوتیوب کانال دارم به اسمLayla A

علاوه بر سرم ویتامین سی مواد آرایشی طبیعی دیگه ای هم درست میکنم..مثل کرم روز وشب.پرایمر.انواع تونر وسرم.پاک کندده آرایش وغیره.

اگه دوست دارین مواد طبیعی برای پوستتون استفاده کنید وهزینه زیادی بابت مواد آرایشی شیمیای پرداخت نکنیدحتما به کانال من سر بزنید

https://youtu.be/EKK2JqFc-aw

اینم لینک ویدئوی سرم ویتانین سی

اگه از ویدئو خوشتون اومد.حتما لایک کنید وعضو کانالم بشین.زنگوله کنار سابسکرایب رو هم بزنید تا هروقت ویدیو جدید گذاشتم بتونید استفاده کنید