2777
2789
عنوان

کیا امسال عید برا اجیل پسته نمیخرند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 71 پست
مخلوط میخریم دیگه!گذشت اون زمان که از همه چی میخریدیم خودمون قاطی می کردیم!    

وااااا چون گرونه دلیل نمیشه پول بابت آشغال بدی عزیزم. آجیل مخلوط،کیفیتش خیلی پایینه من اصلا نمیخرم . نه قاطی نه جدا جدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کلا نمی خریم

مگه مجبوریم 

مهمونی و با میوه هم میشه برگزار کرد 

اونهایی که می خرن به نظرم خیانت می کنن اگر نخریم رو دستشون باد کنه 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

نخریم  بعد بریم خونه ملت که اجیل خریدن  میشه ازآجیلشون خورد آیاعع؟

بتظر من خونه فامیل بریم نفری پنج تا مغز بزاریم تو جیب یا گوشه لپمون حسابی خیس بخوره برگردیم..چنجا هم ک بریم میتونیم نیم کیلوویی سرقت کنیم...تو فکرشیم😅😅😅😅😅😅😅

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
وااااا چون گرونه دلیل نمیشه پول بابت آشغال بدی عزیزم. آجیل مخلوط،کیفیتش خیلی پایینه من اصلا نمیخرم . ...

خدایی قبل از تایپ کردن فکر هم میکنین یا نه!  در لاکچری بودن شما که شکی نیست ولی اگه از جای معتبر مثل برادران حسینی بخرین میبینین که کیفیت خوبی داره فقط شاید مقدار پسته و بادومش کمتر باشه!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

یلدا هم خیلیا می گفتن نمی خریم 

شب یلدا تو شیرینی فروشی برای آجیل صف بود همه می خریدن !ما که فقط برای مصرف خودمون می خریم نه مهمون

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

خدایی قبل از تایپ کردن فکر هم میکنین یا نه!   در لاکچری بودن شما که شکی نیست ولی اگه از جای مع ...

عزیزم من منظوری نداشتم بخدا . فقط هربار دست زدم خیلی بی کیفیت و خاک گرفته بوده . یه بار هم پسته باز کردم کرم داشت .

اگه ناراحت شدی ببخشید

خدا لعنت کنه دلالا رو.ما خودمون پسته داریم.بخدل این دلالا میکشن رو قیمت.تهران ۲۰۰؟؟؟؟

خودتون انلاین بفروشید قیمت مناسب چکاری میدین دست دلال 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
نخریم  بعد بریم خونه ملت که اجیل خریدن  میشه ازآجیلشون خورد آیاعع؟

اون دیگه انتخابیه ولی من به شوهرم گفتم هر جا رفتیم اگه آجیل گذاشتن نخوریم

از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز