2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سفت و نپزه بعدشم گوشتی که یه بار یخ زداییش کنی دوباره فریز کنی نه تنها خاصیت نداره بلکه مضرم هست همون نخوری بهتره

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود 🌴ما را زمانه گر شکند ساز می شویم🎻

ماله چن سال........

آره باورکن یکی ازدوستامون سربازیش توی بیمارستان آشپزبودمیگفت گوشت میومدواسه 10،15سال پیش بودولی خوب میگفت خیلی خوب نگهداریشون میکردن بهداشت تاییدش میکرد

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤

عزیزم گفتم ک تعریف دیگران بنداز دور خودت امتحان کن خوشت اومد بخر خوشت نیومد نخر ... من خودم ب شخصه بمیرم گوشت چرخ کرده ن از بیرون میخرم ن از فروشگاه شده نیم کیلو  خودم چرخ میکنم تو خونه ... 

گوشتم صافم میرم از بیرون میخرم .. بسته بندی رو قبول ندارم .

حالا اونا خریدن راضی بودن . دوست داشت ..شما هم امتحان کن دوست داشتی بگیر ..ولی از نظر من بخاطر ۱۵۰۰۰تومن سلامتی خود را ب خطر نیاندازید . کمتر بخورید ولی سالم بخورید 

عزیزم گفتم ک تعریف دیگران بنداز دور خودت امتحان کن خوشت اومد بخر خوشت نیومد نخر ... من خودم ب شخصه ب ...

میگفتن کیلویی ۲۹تومنه،شما کیلو چند خریدی...آره خب بخاطر ۱۵ آدم میره ازهمون بیرون میخره مطمئنی چی داری میخوری

آره من یبار از جانبو خریدم اوردم بسته بندی کنم دیدم بو گند میده

اینامونده هستن بعداحتمالاتوجابجایی وآوردنش ب کشوریخشون آب میشه دوباره یخ میبنده کلی میکروب میگیره

میگفتن کیلویی ۲۹تومنه،شما کیلو چند خریدی...آره خب بخاطر ۱۵ آدم میره ازهمون بیرون میخره مطمئنی چی دار ...

اون گوشت منجمده .... ک مال زمان عهد رضا شاه ..

ولی الان جدیدا ی بسته های یک کیلویی میزنن و بین فروشگاه ها عرضه میکنن مثلا قیمتا رو کنترل کنم و اسمش گذاشتن گوشت دولتی ... ولی بدرد نمیخوره .... من  ن دوست .. چون مامانم چرخش کرد ی ذره داد ب من ..دیدم عین زغال تیکه تیکه سیاه توشه ..بخدا 

اه اه....ینی اینجوریه،بازم ملت میخرن 

مجبورن عزیزم گوشت گرم گرونه چیکارکنن مردم ب فلاکت کشیده شدن وگرنه بروببین اون مسئولان ازخدابیخبرمون حاضرن یه تیکشوبخورن؟؟؟؟میخوان دهن مردموببندن اینارومیارن میریزن که ملت بخورن صداشون درنیاد