2777
2789

استارتر جان نا امیدت نکنم شکا ایشالا و حتما حتما بارداری

ولی من چون به این هاله دارا دل خوش کردم و بعد خورد تو ذوقم الانم به شما میگم که یه وقت اگه یه درصد پریود شدید خیلی اذیت نشیدچون من دو روز قبل موعد یا یه روز میزدم مدیکور قطره چکونی و هاله مینداخت کلی خر ذوق میشدم بعدم سر موعد پری میومد

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر جان نا امیدت نکنم شکا ایشالا و حتما حتما بارداری ولی من چون به این هاله دارا دل خوش کردم و ...

جدیییی اتفاقا منم مدیکور قطره ایه تا دو تا خط پر رنگ نبینم خیالم راحت نمیشه فعلنم نمیذارم تا چند روز دیگه

دوستان عزیز فقط هر مارک بی بی چک میزنید بزنید اما خواهشا تمنا میکنم مدیکور نزنید...

سرکار میذاره ملت رو... فقط تجارت واسه خودش راه انداخته و چون قیمت خریدش پایینه ، ایران حسابی ازش استقبال کرده و داره کل ایران رو میگیره... همه جا فقط مدیکور دارن.اااه

جدیییی اتفاقا منم مدیکور قطره ایه تا دو تا خط پر رنگ نبینم خیالم راحت نمیشه فعلنم نمیذارم تا چند روز ...

آره گلم خوب کاری میکنی 

آدم ذوق میکنه بعد خیلی بد میشه

البته شکا هالت از هاله بی بی چک های من پرنگ تره

ایشالا بارداری عزیزم

ولی جا برای عکس این اتفاق هم بذار که اذیت نشی عزیزم

دوستان عزیز فقط هر مارک بی بی چک میزنید بزنید اما خواهشا تمنا میکنم مدیکور نزنید... سرکار میذاره مل ...

وای سلام چیشده گلم 

پریود شدی!؟!؟ 

آره گلم خوب کاری میکنی  آدم ذوق میکنه بعد خیلی بد میشه البته شکا هالت از هاله بی بی چک های من ...

حالا از نزدیک یه کم  پر رنگ تره ...نسبت به ماه قبل علائمم دارم یبوست و دل درد ... باید منتظر باشم ببینم چی پیش میاد دیگه 😉