2777
2789
ممنون از فرداشب کلا قطع کنم؟

فدات عزیزم فقط غذاهای کلسیم دارحتمابده توطول روز ماست بستی 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان ازون لحاظ فکر کردم موضوع وحشت انگیزی در میونه گفتم سریع برم بیرو از تاپیکت چون خودم اندازه کافی ...

نه من خودم ی تاپیک ترسناک رفتم الان جرات نمیکنم پاهمو ی ذره بیرون از پتو بزارم😓😓😓😓

والا من فوبیای اتش سوزی وسایل خونمو دارم چندروزه😢😢

الانم خونه مادرمینا خوابیدیم دلم همش پیشع خونه خودمه😭

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
منم خوابم میاد ولی حس کنجکاوی تو نی نی سایت میگه چند تا تاپیک دیگه بخون بعد بخاب 😀البته اینقدر سرفه ...

اره منم ولی ی تاپیک جنجالیو هیجان انگیزم نمیزنن اخه😐

وای منم مشهدیه بادخیلی شدیدهست پنجرههاصدامیده دلم میلرزه نمی تونم بخوابم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
نه من خودم ی تاپیک ترسناک رفتم الان جرات نمیکنم پاهمو ی ذره بیرون از پتو بزارم😓😓😓😓

کار خوبی میکنی خواهر همون زیر پتو بمون دیگه ام تاپیک ترسناک نرو.من که از کنارشم رد نمیشم چه برسه برم بخونم

کار خوبی میکنی خواهر همون زیر پتو بمون دیگه ام تاپیک ترسناک نرو.من که از کنارشم رد نمیشم چه برسه برم ...

کاش منم میتونستم برم زیر پتو صاف نشستم وسط رختخواب از ترسم تا باد تموم شه بتونم بخوابم اون وقط شوهرم و دخترم راحت خوابیدن

نه ازشب دوبارشروع کن تویه هفته کمش کن بکن یه مرتبه سخته عذایت مکنه ولی بایدکم کنی چندسالشه

خخخخ خوش بحالت ک خوابت میاد

میگم چیزه هرجا عکس گذاشتن ی دونه منم تگ کن همیشه دوس داشتم بین اون همه صداکردنات یکی من باشم نفسم نمیگیری ک هنینجوری ی ریز تازه اکثرانم ی دونه ازاین لبخند کجا 👈🙄 اینم میزاری  😂😂😂😂😂