2777
2789
عنوان

ویزااا

151 بازدید | 22 پست

وکیل یا موسسه ای میشناسید که کار ویزا و پذیرش تحصیلی دانشگاه کره جنوبی رو انجام بده هزینش چقدر میشه خیلی فکرمو درگیر کرده چن ساله به فکر گرفتن ویزا تحصیلی کره جنوبی ام ولی اطلاعی ندارم سایتا هم سرچ میکنم ولی چیزی دستگیرم نمیشه کسی رو میشناسید بتونه کمکم کنه؟😔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
زبان كره او بلدى؟ چرا حالا كره

نه ولی اگه بتونم پذسرش بگیرم خودشون کالج دارن برای یادگیری زبانشون..اخه کره دانشگاهاش خیلی از نظر علمی سطح بالاس هم از نظر امنیت برای دخترا حرف اول رو میزنه

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ از عشق دیرینه ام به کره نگو که قلبم اتش گرفت😔😔 

الهی تو هم مثه منی😞من از وقتی دختریو تو اینستا دیدم که رفته کره داره درس میخونه افسرده شدم😓

الهی تو هم مثه منی😞من از وقتی دختریو تو اینستا دیدم که رفته کره داره درس میخونه افسرده شدم😓

من فیلما و سریال هاش دیدم افسرده شدم 😔😔 اخر باید برم یه شوهر کره ای بگیرم 😂😂😂

من فیلما و سریال هاش دیدم افسرده شدم 😔😔 اخر باید برم یه شوهر کره ای بگیرم 😂😂😂

سریالاشو که نگووو😓خخخ منم تو فکرشم ولی کووو

الان زبان کره ای بلدی یا نه ؟ بعد برای تحصیل چه رشته ای میخوای 

نه فعلا ولی اگه جدی بشه یاد میگیرم الان دارم زبان انگلیسی میخونم ترم دومم ولی اونجا نمیدونم چه جوریه شرایط انتخاب رشته هاش

پيجش پابليكه؟ اسمشو بگو منم ببينم  

Roya_nm96

اره گلم بازه

لی جونگ سوک و لی مین هو و گروه اکسو خبر دادند برای خواستگاری ولی فعلا میخوام درسم بخونم 😁😁😁

عزیزم کار خوبی میکنی درس خیلی مهمه😜😂

موفق باشید تو رشته ات عزیز 😍😍

زنده باشی گلم تو هم همینطور انشالله کره هم بری نایب زیاره منم باشی😭